Utökad målgrupp


Härligt att TV3 utökat vår målgrupp med 100%. ;-)

Tack Linda! :-)


Ibland (okejrå, ganska ofta...) googlar vi oss själva för att se om någon har skrivit om GlamMom.se. I går hittade vi detta fina inlägg i Lindas blogg, tack söta snälla! ♥

Ballerinagris

I dag var vi på besök hos vår ekonomisnubbe, något som alltid är otippat roligt. Inte för att grottande i excelark och likviditetsbudgetar får oss att hoppa av lycka (vi hatar siffror), men vi upptäckte att det var väldigt kul att undersöka den presentskörd som med jämna mellanrum trillar in från hans övriga klienter (för övrigt den enda utsmyckningen på ekonomisnubbens sparsmakade kontor - men det är bra, vi gillar att han koncentrerar sig på siffror och excelark). Förstaplatsen i kategorin Underliga Klientpresenter vinns överlägset av denna handgjorda keramikgris. Iklädd fluffig rosa ballerinakjol. Yup. Vi återkommer om andraplatsen...

Kan ju inte skada med lite mera rosa liksom


Låt oss introducera en nyhet på GlamMom.se som vi är sjukt nöjda över: rosa postpåsar, tadaaa! Förutom att de med all säkerhet sprider glädje bland DHL:s luttrade fraktchaufförer, så ger de (uppenbarligen) även upphov till underliga glädjefnattsbilder här på kontoret.


Och just i dag var det en himlans massa söta rosa påsar som lämnade vårt kontor, så många att det gick att skapa sig en liten rackarns rosa hög att ligga och gosa i om man nu vill det. (Högst oklart varför vi ville det dock.) Tack alla fina kunder som beställer, det märks att det varit löning! ;-)

Om David Shutrick...


...fann kärlek i en blå container, kan man ju undra vad man skulle kunna hitta i denna? Tack tack säger vi till vem det nu än var som bestämde sig för att börja göra rosa containrar.


Kanske är det samma person som tyckte att detta var en bra idé? We ♥ you!

Från ax till limpa så att säga

I går förvandlades GlamMom-kontoret till fotostudio igen, nya bh-modeller hade kommit in och de måste plåtas och läggas upp i shoppen. Alla fräsiga bloggar har ju "behind the scenes"-inlägg, och vi vill minsann inte vara sämre, så här kommer en liten stilla redogörelse för hur en GlamMom.se-plåtning kan te sig...

Steg ett är att få tag på en rasande duktig fotograf. Som tur är har vi inhemsk talang på kontoret då Malin visat sig besitta oanad talang för att ta tjusiga bilder. Hon är hängiven sin nya passion och räds inte att kräla omkring lite i gräset för att få rätt vinkel på sina verk. Som synes.

Steg två är att jaga rätt på en modell. Då vi har begåvats med många tjusiga mammor i bekantskapskretsen var inte heller det så svårt.

Sen ska det piffas. Även om fokus inte direkt ligger på modellens frisyr skadar det ju inte att se lite fräsig ut, då blir livet alltid lite roligare, som Maria Montazami skulle sagt. Vi gillar knutar, så knut fick det bli.

...precis som på vår egen lilla Glam Mom, som vi också har beknutat. (Hmm - "beknutat". Tror vi just uppfann ett nytt frisyrverb. Hmm igen - finns det ens något som heter frisyrverb? Inte? Då uppfinner vi väl det också.)

Sen varvas en himlans massa plåtande med en himlans massa inladdande av bilder i datorn. Och på det följer en himlans massa beskärande och en himlans massa färgkorrigering och annat pyssel. En himlans massa retuscherande slipper vi dock, då vi har så himlans bra grundmaterial att utgå ifrån.

...stela Lisa, som vi fotade trosorna på, var det däremot en hel del pyssel med på retuschfronten. Brännmärkta skinkor och gråvit hud känns inte som attraktiva attribut när man försöker presentera fräsiga trosor på ett fint sätt, så det fick styras om lite. De obefintliga spinkiga låren försökte vi feta till, men då blev det bara ännu underligare. Så hon fick behålla sin sulfidstil. Dock med en klädsam solbränna och utan brännmärkta skinkor.

När allt är färdigplåtat vankas det käk. Ingen salladsdiet för våra modeller inte, pizza och rosse är mer vår melodi.

Efter en hektisk dag avlönas modellen med rosa bubbel (för ett nystartat företag med blygsamma likvida medel funkar bubbel minst lika bra som reda pengar har vi upptäckt) och många kramar (funkar kanske bäst på arbetskraft ur bekantskapskretsen, tveksamt om Kate Moss skulle acceptera kroppskontakt som avlöning).

...och vi får glädjen att lägga upp leopardkarameller som denna i shoppen. Så - nu vet ni hur det går till här bakom kulisserna när det fotas nya prylar; söta modeller, duktiga mästerfotografer, skillade Photoshoptjejer, pizzaslices och (rosa såklart!) bubbel om vartannat. Nämnde vi att vi trivs på jobbet?

Det är så roligt...



...att starta företag, för man får så många fina presenter då ;) Här är ett litet smakprov på ett av presentkiten vi fått de senaste veckorna. Just denna tackar vi Malins farmor Vaileth så hemskt mycket för ♥♥♥ Tack Tack Tack

En pissig dag...

...blev till en härlig dag för Lisa när hon fick reda på att hon vunnit GlamMom-tävlingen i Stina Auers blogg. Om varför dagen var pissig och hur vinsten av en fräsig bh piggade upp denna dag skriver hon himlans fint i sin blogg. Vi fick nästan en liten tår i ögat och ser väldigt mycket fram emot att få skicka henne ett fint paket. Och när folk blir så glada av att vinna något från oss så blir vi ju sjukt sugna på att ha en hel hög tävlingar till, så håll utkik...! ;-)

Äntligen!

...är det färdigfotat på Stela Lisa (se nedan...), så nu har vi fått in matchande trosor till You!-behåarna i shoppen, tjohoo! Så nu kan underklädeslådorna bli ännu gladare!

Just nu...


...plåtas det trosor i parti och minut på vår nya GlamMom.se-väninna Plastus Dockius. Det visade sig vara trixigare än vi trodde att hitta villiga bakdelsmodeller bland våra vänner, så då fick denna trevliga - om än något stela - flicka ställa upp.

Tusen tusen tack...



...sötaste Vanja för allt firande igår. Det blev en härlig födelsedag med golunch, gofika och gomiddag!
Tack för allt partner ♥ ♥ ♥

♥♥♥ Grattis på födelsedagen Big M! ♥♥♥


I dag fyller Malin år, och därför ärar jag min fantastiska partner in crime med detta Youtube-klipp, som om man bara ger det en minut kan vara det underligaste man sett på mycket, mycket länge. Grattis Malin! ♥♥♥
Och nu - födelsedagslunch med bubbel!

Här på GlamMom.se...


...är vi ärliga minsann! Rätt ska vara rätt! ;-)

Tokorganisering på gång!



Nu när det strömmar in nya varor gäller det att ha ordning på grejerna :) Idag är det stora ordning-och-reda-dagen på GlamMom kontoret. Banankartongen är just nu vår bästa vän ♥

Nöjd & Nygift


...är Linda som vann den tjusiga French Vanilla bh:n i Sagogrynets bloggtävling! Efter att ha kommit hem från sin bröllopsresa har hon nu lagt upp en blänkare i sin blogg om sin vinst. Härligt att du blev så glad tycker vi, trots att paketet kom fram lite sent (jäklarns DHL!) så att du ändå fick gifta dig i de där bomullstrosorna från KappAhl... ;-)


Tantlunch #1


Ibland byts lättölen ut mot rosévin, och sardellerna och sillen ut mot tonfisksallad. Då förvandlas vår sedvanliga gubblunch till tantlunch.


♥♥♥ Nu rodnar vi igen... ♥♥♥


Roliga, inspirerande och fantastiskt härliga Carola från Familjen Annorlunda-bloggen har skrivit ett inlägg som gjorde oss röda som kräftor och glada som laxar! Tack snälla fina du för ditt underbara inlägg, många kramar från två rodnande kräftlaxar! ♥♥♥

Sötaste systerdottern...



...kom med nykokt plommonsaft och till det en skorpa med plommonmarmelad smaksatt med rom & vanilj. Kan arbetsdagen sluta på ett bättre sätt?! 

*rodnar*

Tack snälla fina Stina för ditt blogginlägg! Vi blir sjukt glada över nöjda kunder, och dina ord åkte rätt ut i skrivaren och upp på vår moodboard, kommer göra många regniga dagar soligare! Läs Stinas recension av oss och en av våra bh:ar här, med risk för att rodna... Tack! ♥♥♥

Åh va händer här då?



Håll koll på vårt märke You! Lingerie så får du snart se ;)

Just nu...

...befinner vi oss på underklädesvisning för att se om vi kan hitta lite nya fräsiga amningsbh:ar till shoppen!

Gubblunch #3

Kallrökt lax på knäcke med pepparotsvisp. Åsså lättöl på det.

Hett! Eller...?

Ett av våra amningsbh-märken - HotMilk - har nyligen lanserat en underklädeslinje även för herrar, och i går damp en reklamkatalog för märket ner på kontoret. Märket (som för övrigt heter Milkman - är det bara vi som har lurig fantasi eller är det ngn annan som associerar lite underligt kring detta...?:-D) är fint, men katalogen är...ja, vad ska vi säga? Annorlunda. Det börjar klassiskt med bilden ovan - snygg tjej klänger på snygg kille i fräsiga kalsipper. Inget konstigt med det (skulle vara mjölkkannan då).

Sen bär det av - katalogen blir lite mer vågad! Snygg tjej jagar snygg kille i fräsiga kalsipper, hon kan helt enkelt inte hålla fingrarna i styr och blir så till sig över allt sött hon ser att kalsipperna närapå åker av.

Och sen smäller det till! Var har karln handen egentligen?! Även vi som är uppväxta mitt i den svenska synden rodnade nog lite när vi såg detta.

Ytterligare en bild. Bara så vi kan rodna lite till.

Sista bilden i katalogen. Nu har även den snygga tjejen kapitulerat, även om hon inte har lika mycket att skryta med på kolla-vad-full-min-knytnäve-är-fronten. Kanske är detta den nya mode-inneposen? Vore grymt om det var så tycker vi, helt klart en uppgradering från "jag-är-en-kobent-anorektiker"-posen.

Familjen Annorlunda

Underbart härliga Carola som har bloggen Familjen Annorlunda har precis upptäckt oss!
Som nybliven niobarns(!)mamma behöver hon styra upp sin amningsbh-park, och har
kärat ner sig i ett flertal av modellerna i webbshoppen. Tack söta fina Carola för ditt härliga
blogginlägg, det kommer definitivt att printas ut och hamna på vår inspirationstavla här på kontoret! ♥

Nu är vi igång med tävlandet igen!

Sinnebilden av en Glam Mom - Stina Auer - som tidigare skrev så fint om oss har nu ordnat en tävling i sin blogg, och två vinnare (yep, nu kööör vi!) vinner varsitt set med matchande amningsbh och trosa från You! Lingerie. Kolla in tävlingen här, och delta vettja! :-) Lycka till!

Foto: Stina Auer

Coco Dreams

Fantastiskt snygga och grymt inspirerande (man får liksom lust att måla allting vitt och köpa gigantiska coffeetable-böcker att trava upp i fräsiga högar lite varstans i lägenheten...) Coco Dreams har skrivit om oss! Tjoho! Eftersom bloggen är fantastiskt snygg, så gillar tjejen bakom den såklart även fantastiskt snygga amningsbh:ar och har därför beställt från oss... ;-) Kiitos Coco Dreams! (Foto: http://cocosweetdreams.indiedays.com/)

Grattis x 2!

...säger vi till Linda som vann Sagogrynets bloggtävling där man skulle motivera varför man ville vinna en amningsbh från GlamMom.se! Det här fina paketet skickade vi därför till henne!

Hon skrev att hon skulle gifta sig i helgen och efter att ha traskat runt i urtvättade H&M-bh:ar ville hon gärna "återse sin klyfta" i en Cake French Vanilla (ovan) i samband med sin vigsel... Ett argument vi inte kunde motstå!

Eftersom hon dessutom skrev att bröllopsbudgeten hade ätit upp alla chanser till tjusiga underklädesinköp: "Jag kommer gifta mig i bomullstrosor från KappAhl om jag säger så..", så slängde vi med matchande trosor också, som dessutom har inbyggda strumpeband. :-) Passar ju perfekt till en blivande brud tyckte vi! Dessutom kunde vi såklart inte motstå en tjej som älskar Irish Coffee (vi kan inte tänka oss en vinter utan att få sätta tänderna i några fina Irishar), rödvin (check!) och musik (check! check!)! Så - grattis Linda - till såväl vinsten som till giftermålet! :-) Kram från oss på GlamMom! 

Bloggtorka

För ovanlighetens skull har vi inte bloggat på några dagar. Bloggtorkan kan bero på att det tog sin lilla tid att efterhämta sig efter vårt styrelsemöte. :-D Som synes ovan så var det ingen bubbeltorka på mötet om vi säger så. Icke-existerande bubbeltorka = existerande bloggtorka har vi nu lärt oss. Men nu är vi på banan igen! ;-)

Styrelsemötet är avslutat...



...och här kommer resultatet i form av en liten bildserie :)



Framme på Fjäderholmarna. Måste vara en av de finaste skärgårdsöarna närmast storstan!



När vi strosade omkring på ön hittade vi denna fina samlig av gäddhuvuden.. går inte av för hackor inte.



Åsså var det dax för middag. Till fördrink en kall, go och väldans bitter Campari...



...och till varmrätt blev det rimmad halstrad torskryggfilé med smörsvängda skaldjur och dagens primörer. Detta serverades med blåmusslor och ramslökscréme, en ljuvlig smakupplevelse kan vi lova!



Ingen middag utan något sött. Som avslutning njöt vi av en riktigt god cheesecake med en klase rödavinbär.
Slutet gott...allting gott ♥

"Styrelsemöte"


I dag belönar vi oss själva och vårt hårda arbete med att spendera dagen i vackra Stockholms skärgård. I sällskap av en stor mängd skaldjur och en ännu större mängde rosévin. :-D "Motivera med Mys!" är ju trots allt vårt valspråk. Let´s call it Styrelsemöte.

En liten bit...



...av det fina returpaketet har även fått sin plats på vår moodboard :) 

Till och med returerna...


...är snygga på GlamMom.se! ;-)


Skämt åsido - vi fick in vår första (!) retur i dag, och den var förpackad i ett så väldans snajdigt kuvert att den tom får äran att hamna på bloggen! ;-)

♥ Tack ♥


Tack alla söta fina kunder som skickar så otroligt fina mail till oss! De skrivs ut (på rosa papper såklart!) och sätts upp på vår inspirationsvägg här på kontoret. ♥

Belöningsbubbel


Belöningsbubbel och belöningshallondaiquiri efter reklamrundvandringen. En belöningschokladmousse slank också med. På GlamMom.se tror vi stenhårt på att motivera med mys... Det kanske ska bli vårt valspråk? "Motivera med Mys"! Helt klart roligare än "För Sverige i Tiden" i alla fall... ;-)

Yes!


Under vår reklamrundvandring sprang vi på dessa Big Bags - i rosa! Heja heja tycker vi; rosa Big Bags gör gott för stadsbilden! :-D

Allting går att sälja...


...med mördande reklam heter det ju, så reklam måste man ju göra! I helgen knatade vi därför runt och satte upp såna här fina skyltar.


Vanja puttar upp skylten med ett leende.


...men skjutglada Malin (a.k.a Calamity Jane) tar det lite mer på allvar och lyckas få en häftpistol att kännas mer än dödlig (hm, går det?)...


Inte så konstigt kanske, med tanke på att Malin ibland ser ut såhär på fritiden.


RSS 2.0