Grattis x 2!

...säger vi till Linda som vann Sagogrynets bloggtävling där man skulle motivera varför man ville vinna en amningsbh från GlamMom.se! Det här fina paketet skickade vi därför till henne!

Hon skrev att hon skulle gifta sig i helgen och efter att ha traskat runt i urtvättade H&M-bh:ar ville hon gärna "återse sin klyfta" i en Cake French Vanilla (ovan) i samband med sin vigsel... Ett argument vi inte kunde motstå!

Eftersom hon dessutom skrev att bröllopsbudgeten hade ätit upp alla chanser till tjusiga underklädesinköp: "Jag kommer gifta mig i bomullstrosor från KappAhl om jag säger så..", så slängde vi med matchande trosor också, som dessutom har inbyggda strumpeband. :-) Passar ju perfekt till en blivande brud tyckte vi! Dessutom kunde vi såklart inte motstå en tjej som älskar Irish Coffee (vi kan inte tänka oss en vinter utan att få sätta tänderna i några fina Irishar), rödvin (check!) och musik (check! check!)! Så - grattis Linda - till såväl vinsten som till giftermålet! :-) Kram från oss på GlamMom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0