Business girl-dag

I dag var vi på himla fräsiga advokatbyrån Bergh & Co för att gå igenom lite avtalspryttlar och annat smått och gott. Och vi fick finfin hjälp av Mr Jonas och Fröken Anna på byrån, en byrå som var lika härlig att ha att göra med som deras (fantastiskt vackra!) lokaler var fräsiga. Vi gillade dem starkt. What´s not to like med en advokatbyrå som strösslar söta hästar omkring sig, på såväl logga som på väggarna? Gnägg!

Att de dessutom bjöd på gofika med kaffe, biscotti och choklad (vi e lättköpta, vi vet) gjorde ju oss ännu mer nöjda.

Eftersom vi hatar siffror och avtalsbök var det himla trevligt med überpedagogiska advokater som ritade upp invecklade företagsstrukturer på papper, och på så sätt gjorde väldigt krångliga prylar väldigt förståeliga. Tack bästa Anna och Jonas på Bergh & Co för helt suverän hjälp! ♥ ♥ ♥

Vi förstod så snart vi kom innanför dörren att detta var en advokatbyrå i vår smak; Fröken Anna kittad i inte mindre än två leoparder (som ni vet vid det här laget kan man ju aldrig ha för många leoparder going on tycker vi), och Miró-konst blandat med JR Ewing på väggarna - det kunde ju inte bli annat än succé! Tack för ett kalasbra möte! :-)

Oh Holy Sweet!

Vi hade en riktigt rackarns hektisk helg; förutom att fota nya fräsigheter till shoppen så hann vi även gå på invigningsfesten för Holy Sweet. De gör superlyxiga och exklusiva bakverk och vi hade späkt oss i tre dagar innan för att kunna få i oss så mycket godsaker som möjligt på festen. Tror vi lyckades rätt bra, vi rullar fortfarande fram. Yum!

Det dracks bubbel och snaskades loss på de godaste macaroner man någonsin satt tänderna i...

Det dracks bubbel och snaskades loss på de godaste (och vackraste!) cupcakesen man någonsin satt tänderna i...

Malins Magnus drack bubbel och snaskade loss på de galet goda cake popsen...

Det dracks ännu mera bubbel och snaskades loss på ännu flera macaroner

Det dracks ännu lite mera bubbel, snaskades på ännu flera cake pops och bildtagandet började så smått spåra ur...

Det dracks - ja! - ännu lite mera bubbel, togs ändå lite löjligare bilder (tänk vad kul det skulle vara att ha en vaniljbakelse som mustasch, om det nu bara hade sett ut som en mustach vill säga)...

...så här bryter vi, och koncentrerar oss på de vackra bakverken istället.

De är lika goda som de är vackra kan vi nöjt tala om.

Som sagt, vi rullar fortfarande.

vLoP85 on Make A Gif, Animated Gifs
GlamMom.se med de fantastiskt begåvade Holy Sweet-tjejerna Christina och Linda som snart inte kommer ha tid att hänga med oss eftersom vi är övertygade att deras företag kommer växa till ett imperium på nolltid...

Tack för en riktig brakfest, vi har fortfarande ont i magen av alla tokgoda bakverk vi åt, och fortfarande ont i fötterna efter allt dansande, precis som det ska vara! ;-)

Coming attractions

Litet smakprov från helgens plåtning...

Vad pysslar vi med just nu månntro?

...och varför är vi på kontoret på helgen? Jo, vi håller på att plåta en hel hög nya snyggingar som GlamMom.se kommer begåvas med inom kort...spännande värre!

Den obligatoriska fredagslunchen med vin...

...slank såklart ner även denna vecka. I dag blev det finfina dumplings på Beijing 8, sjukt gott och lika prisvärt! 节日快乐!

Pärlplatte-revival!

Vi fick en present skickad till GlamMom-kontoret i dag, och gissa om vi blev lyckliga när vi öppnade den? I paketet låg fantastiskt söta pärlplatte-glasunderlägg, i GlamMoms favoritfärger rosa och vitt såklart! Jihoooo! Vi som faktiskt behövde just glasunderlägg! Tack söta fina snälla bästa Jessica som pysslat ihop dessa skönheter för hand, och skickat till oss. We ♥ you!

En perfekt dag med Perfect Day

I dag har vi varit på möte med våra nya kompanjoner Perfect Day, och som alltid så koms (säger man så? Hmm...) det på en massa fräsiga idéer. Nu är vi i expanderartagen och sitter och spånar om vad vi ska utöka GlamMom.se med, och vilka är bättre att svara på det än ni? Kommentera här eller på Amandas blogg om vad ni tycker saknas därute på gravid- och amningsfronten, så ska vi göra vårt bästa för att styra upp världens bästa mammashop!

Vi klämde och kände också på en massa fina saker som snaaaaart kommer dyka upp i shoppen, oj oj oj vad fina de är... Och ekologiska dessutom. Håll utkik!

Det är svårt att dricka kaffe ur en BITCH-kopp och se ljuv ut samtidigt, men vi tycker att Hannah nailar den looken rätt bra.

Perfect Days nya kontor får en megalike; kontor som inte känns som kontor (dvs har inslag av guldskivor, fåglar och gigantiska flugsvampar) känns som ett bra kontor!

Att vara egenföretagare

Missförstå oss rätt nu: vi älskar att vara egenföretagare. Man får Bestämma Själv, ha obligatoriska vinluncher på fredagar och vara sin egen chef. Grymt! Men ibland dyker det upp dagar då man minns hur bekvämt det var när man jobbade för någon annan. Man kunde slänga iväg alla jobbiga ekonomipapper till Maud på Administration, så ordnade de sig så fint, så fint. Och man kunde ringa IT-avdelningen när tekniken bestämt sig för att fucka ur fullständigt och driva en till vansinne ge en utmaningar. I dag var en sån dag. Malin, som fixar ekonomififfet på GlamMom.se, spenderade därför dagen identifierandes med damen ovan (i morgon är det möte med revisorn förstår ni).

Och Vanja, som åkt på rollen som företagets datahacker, spenderade dagen ungefär såhär.

Så det är mycket möjligt att vi tidigarelägger fredagens vinlunch till i morgon för att bättra på humöret lite. Och för att känna att det ju ändå är himla fräsigt att vara egenföretagare. Man får ju faktiskt Bestämma Själv.

Oj oj oj...

Att åka på tvåveckorssemester som egenföretagare innebär helt klart att bädda för tokjobb när semestern är över. Att åka på tvåveckorssemester som egenföretagare - när företaget består av två personer och båda dessa två åker iväg samtidigt - är ren och skär galenskap innebär att det är en rejäl hög med jobb som samlats under tiden som man druckit pina coladas på stranden. Bloggandet den senaste veckan (sen vi kom hem) har väl varit sisådär får vi erkänna. Men vi har goda skäl. Jobbhögenberget vi tuggat oss igenom sedan förra måndagen har väl känts...

...ungefär som att stå vid foten av ett sånt här, och snegla upp.

Under veckans gång har vi dock sakta men säkert kravlat oss uppför de branta väggarna...

...för att till sist landa på toppen. Phu! ...vilken vecka det har varit - men jäklarns vad det var värt det! :-D

Semestern e över...

...men bilderna påminner om hur jäkla kul vi hade!

Himla puttenuttig, vi vet. Men ibland är det ok. Bara ibland dock. Tjoff!

Hellre snyggt än fult...

...tycker vi, så när man ändå ska kopiera nycklarna till kontoret så kan man ju lika gärna göra det med stil. Heja äppelnycklar!

Vi har världens glammigaste kunder...

...till och med när ni skickar in byten gör ni det med stil! Känns som julafton på kontoret! ;-)

Costa Rica lever kvar!

...i vår vardag, om än i form av chokladbitar istället för sand och sol.

Okej, nu räcker det!

...med tokmysiga Costa Rica-bilder, det tycker vi med! Nu är vi ju dessutom båda hemma i Svedala igen (hej grådask!), och imorgon blir första riktiga arbetsdagen på kontoret efter två och en halv veckas paradismys. Vilket dock känns jättebra; lyxigt värre att tycka att det är så kul att komma tillbaka till jobbet! :-) Men, eftersom det faktiskt var över ett år sedan någon av oss hade ledigt senast, så tycker vi att vi har rätt att gotta oss lite extra i vår ledighet. ...så här kommer en sista liten bildkavalkad från våra dagar i underbara Costa Rica! Ovan, en bild tagen från miniplanet på väg från San José till Santa Teresa.

Miniplan = miniflygplats. Eller, flygplats och flygplats. Man checkar in mitt i djungeln hos en snubbe bakom ett trasigt skrivbord, placerat direkt på marken. Varför krångla till det liksom?

...och flygbiljetterna påminner mer om lotter än om någonting annat. Som sagt, varför krångla till det?

Vanja gör tummen upp i miniplanet, som mer kändes som att åka luftfolkabuss än att flyga flygplan.

Och miniflygplan = minilandningsbana. Tänk er en fotbollsplan, typ. Tydligen är detta en av de svåraste landningsbanorna i mellanamerika, så miniplanspiloterna går inte av för hackor inte...

Men för de som är lite hariga vad gäller miniflyg; låt inte det hindra er! Man blir rikligen belönad när man kommer fram till slutdestinationen. :-D

Vi avslutar härmed samtliga Costa Rica-inlägg (jo, vi lovar: nu är vi klara) med en finfin bild på Malin som vandrar förbi vårt hus, genom palmallén ner till stranden. Och gör lika finfin Enter-reklam på köpet! ;-)

Man träffar en himla massa spännande...

...människor i Costa Rica. Som på en middag häromkvällen, där vi fick äran att sitta bredvid den fantastiska varelsen ovan. Behöver vi tala om att rosa hår gick hem hos fröken ManiCure Versace? ;-)

Borta bra men hemma bäst


Visst är det härligt att bli lite curlad av sina föräldrar och svärfäldrar trots att man är över 30!? Vi hade lämnat över en extranyckel så att någon kunde svätta lite vatten på blommorna och hämta post när vi var i Costa Rica och mös. Härligt överraskade blev vi när vi kom hem (lagom mosiga efter en toklång flygning) och såg att föräldrarna kopplat in den nya tvättmaskinen och att svärföräldrarna köpt välkommen-hem-blommor och frulle! Då blir man riktigt riktigt glad! Så tack kära Ami, Leffe, Monica & Peter för allt ♥ /Malin


Hejdå Costa Rica!

Nu lämnar även Glammom nr 2 fantastiskt paradisiska Santa Teresa, tusen tack för en grym semester!Pastellpälsar is the shit

jvTsQq on Make A Gif, Animated Gifs
När man vandrar omkring i überfräsiga Williamsburg i New York blir man väldigt inspirerad att Bli Lite Roligare, och Klä Sig Lite Mer Spännande. Det är då en mintgrön fuskpäls slinker ner i shoppingbagen. Frågan är om man går tillbaka till sin svart-e-ju-liksom-alltid-svart-inställning minuten efter att man landat på Arlanda, eller om den mintgröna fuskpälsen kommer att få se dagens ljus även i Svedala? Återstår att se.

Vi kan i alla fall konstatera att vi har pulsen på trenderna så att säga; mintgröna pälsar verkar vara på modet just nu Vi kan även konstatera att Vanjas fuskpäls för 200 kr var ett fynd, till skillnad från plagget ovan. Hepp!

Godnatt!


Det är härligt...

...när världens finaste fästman glider runt på stranden och flashar världens finaste tatuering. ♥

Mathumor #2

Kocken på vårt favoritfrukostställe - ZaZa Café - har uppenbarligen samma typ av humor som Vanjas pojkvän. Heja happy pancakes!

Är det bra eller dåligt månntro?

...att tatueringarna här i Santa Teresa bara kostar 20 dollar i dag - fredagen den 13:e...?

När man inte trodde...

...att en redan överjordiskt bra låt kunde göras ännu lite bättre, så hittar man det här klippet. Musikmagi på hög nivå så att säga.

Det är tur...

...att det finns Ron & Cola att tillgå när man är törstig.

Hejdå!

...säger Malin som nu lämnat paradisiska Costa Rica och är på väg hem till Svedala igen. Detta innebär dessvärre no more Pina Coladas i bikinis till lunchen, men också no more långa leveranstider i shoppen, jippie för det! Snart är även Vanja på väg hem, men två dagar av Santa Teresa-mys återstår!

Utflyktsdag!

I dag hyrde vi fyrhjulingar och drog ut på utflykt!

När man är på utflykt hittar man alltid en massa spännande saker. Som trädet ovan, Costa Ricas största...?

Vi slank också förbi RainSong Sanctuary; ett ställe mitt i djungeln där ett gäng volontärer pysslar om skadade djur. Ovan matas ställets nyaste gäst med mjölk.

...och hon var ju så söt att hon får en bloggbild till!

Mary på djurreservatet skickade oss till ett ställe i närheten där vi kunde äta lunch. Där hookade farmor Lila upp oss med riktigt Costa Ricanskt käk - casados - som var kalasgott! De hempicklade grönsakerna i burken gick inte av för hackor de heller. Så om någon befinner sig mitt i djungeln på den Costa Ricanska landsbygden - hojta! Vi har världens bästa tips på lunchställe. Inklusive varsin cola gick det lös på 37 kr per person, inget rån direkt.

Hos Lila hittade Malin lite nya kompisar som hon kunde dubbelgosa.

...och våra pojkvänner hittade lite fräsiga maskiner att leka med.

Efter lunchen puttrade vi vidare tills dess att vi hittade en öde strand. Där mös vi runt och låtsades att vi var med i Robinson. Vi hittade också en massa vackra floder som vi badade i; helt ensamma - supermysigt!

Sen såg vi denna skylt lite varstans. Då insåg vi varför den öde stranden var så öde. Inte så supermysigt!

Vi passade också på att löjla oss lite. Det är alltid kul att spela på grejer.

Under löjlningen lyckades vi även ta Årets Bild. Det är mycket möjligt att detta blir nästa års julkort.

Hoppbilden. En modern klassiker.

Dagen avslutades med Pina Coladas i Montezuma.

...där vi även såg detta tjusiga hus. Rätt långt ifrån den Skandinaviska "ljust & fräscht" om man säger så. Himla fint tycker vi. Hej så länge!

Mera från lyxpyxdagen!


Vi utlovade ju fler bilder från lyxpyxdagen på Flor Blanca, så här kommer lite mer! Vi hade en rackarns massa snygga bilder, men dessvärre gick någon in i vårt hus i natt när vi sov (!) och snodde vår kamera, så nu är vi väldigt glada att vi knäppt en massa bilder till bloggen med telefonerna, så att vi har lite fräsiga bildbevis på vårt kringmysande här. Tjuvarna snodde även Vanjas bikini, vad de nu skulle med den till. Himla snygg var den, men kanske inte det första man stjäl, eller? Vintagemarknaden för bikinis kanske är gigantisk här i Santa Teresa? Hmm.

Hela lyxpyxargänget på Flor Blanca!

Den åtråvärda bikinin ses högst upp till vänster.

När man blir av med sin bikini får man klä sig i blommor. Man tager vad man haver liksom.

Blankens-effekten!

Fantastiskt fräsiga Cecilia Blankens har bloggat om oss, tjohooooo! Och vilket blogginlägg sen då, vi rodnar djupt! ...och tackar och bockar ödmjukast för den finfina orden, tack snälla! :-D Extra roligt att hon fastnade för Gracebh:n, den är en av våra absoluta favoriter; enkel, snygg och sjukt skön! Tack bästa Blankens!

Lyxpyxdag!

I dag stack vi iväg till ett himla lyxigt ställe; Flor Blanca (här har både fräsigheter som Kate Moss och Gisele Bündchen myst omkring). Där käkade vi lunch, badade i deras pool, drack goda drinkar och hängde runt hela dagen. Bildbevis på detta lyxpyxande kommer senare, än så länge får bloggen hålla tillgodo med den godaste fiskburgare (otippat nog gjord på barracuda!) som någonsin slunkit ner i våra magar.

Man vet att det är klass på stället när pommes frites-skålen har ett eget spetsunderlägg.

Dagen avslutades med solnedgångsmiddag på Brisas del Mar. Tokgott, tokvackert och tokhärligt; en tokbra dag med andra ord. Godnatt!

Det är himla trevligt...

...när unga män klättrar upp i palmer och skär ner färska kokosnötter åt en. Bara sådär.

Surfrufs!

Vi gillar killar med volym i håret. Heja surfrufset!

Häng!

Poolhäng!

Havshäng!

Strandhäng!

Knasboll.

Det e himla varmt här i Costa Rica...

...så

...man

...får

...se

...till

...att hålla vätskebalansen i schack. Ett ständigt arbete.

Bambi is back

Man kan aldrig få för många bilder på hushunden Bambi och kokosnöten.

Handdukskonst


Surfkonst

Ännu en gullig hund...

...får inleda, det verkade ju funka bra förra gången. Här ovan sitter Malin med vår sjukt söta hushund Bambi, som just upptäckt hur gott det är med färsk kokosnöt.

Det finns en himla massa gott att äta här i Santa Teresa; vart man än går är maten fantastisk, så vi äter oss igenom dagarna. Italienskt, japanskt, amerikanskt, franskt - allt finns här, och allt är tokgott. Godast av allt är kanske den lokala glassen Trits, som slinker ner titt som tätt. Och faktiskt lika bra att göda på sig litegrann så att vi fyller ut våra bikinisar lite bättre. Vi ligger helt klart i lä på rumpfronten här, så ett par brakmiddagar (och brakluncher, och brakfrukostar...) är helt klart nödvändiga för att vi ska ha en chans att kunna tävla mot de lokala förmågorna. (Vars generösa former knappt täcks alls av de minimala bikinisar som är så sjukt poppis här. Kan tala om att vi ligger i lä på även den fronten; biggest bikinis in Santa Teresa - det e vi det!)

Glassmagi i en plastburk. Så god att den till och med har sin egen fansida på fejan.

Eftersom vi befinner oss i ett surfparadis, så måste vi ju såklart surfa. Malin kör på en riktig retro style-bräda som ni ser; funkade det för de gamla hawaiianerna så funkar det för Malin.

Här tänkte vi att vi skulle stå och vara lite fräsiga och göra "Hang Loose"-tecknet. Men eftersom det visade sig vara fysiskt omöjligt för Malin (iofs pga bruten handled under ett snowboardäventyr, så hon har ett coolt skäl för sin invaliditet), så blev det mest flams av det hela. Vi återkommer med ett nytt försök. Vi återkommer också (förhoppningsvis) med bilder på oss stående våra brädor istället för bredvid dem. Förhoppningsvis.

Tack!

...x 1000 vill vi säga till fantastiskt duktiga Stina som styr GlamMom-skutan medan vi lapar sol här i Costa Rica! Hon skickade just oss bilden ovan från kontoret där hon är och ser till att allt flyter på som det ska. Tack fina Stina, vi har med oss en liten present till dig som vi tror du kommer uppskatta...

GI-dieten och say no to carbs...

...är inget som platsar på semestern. Heja French Toast-frulle!

Det är kul...

...när man får nya kompisar på semestern. Möt Skorven, vår pet leguan!

Vi ber om ursäkt i förväg...

...för bilderna som följer. Det är inte snällt att posta bilder på paradisiska stränder i januari, vi vet. Vi inleder därför med en himla gullig hund och hoppas den gör att ni förlåter oss.

Margaritas till lunchen equals semester. Vi testade pineapple, strawberry och ginger, otippat nog var det ginger margarita som var godast. Den såg ut som diskvatten hade inte vackrast färg, men var överlägset smarrigast. Och så kändes det liksom lite nyttigt. Vilket kan vara bra, eftersom alla är toksjuka. (Klassisk egenföretagarsemester; jobba som en iller 385 dagar i sträck, ta sen en semester, slappna av - och bli sjuk. Men det är roligare att vara sjuk i Costa Rica än i Stockholm. Och dricker vi tillräckligt många ginger margaritas till, så frisknar vi nog till på nolltid.)

Margarita ladies som jobbar hårt på att mota bort förkylningarna.

We ♥ Santa Teresa

GlamMom 1 med respektive fräser omkring på beachen.

...precis som GlamMom 2.

Godnatt!

Frulle!

På semestern får man äta pannkaksgubbar till frukost. Och till lunch. Och till middag. Man kan aldrig får för mycket av Santa Teresas pannkaksgubbar har vi märkt.

Hola Costa Rica!

Nu är vi här! Nu har vi fötterna i sanden, tjohoo! Efter en rackarns lång flygning och ytterligare en resa i ett inrikes miniplan (med plats för 12 personer, se ovan - ser ut som att vi sitter i typ en folkabuss, men icke!) har vi nu landat i Santa Teresa, Costa Rica paradiset på jorden. Vi kan säga som så att vi är sjukt nöjda.

Att åka miniplan var lite som att åka buss i luften. Man kände verkligen att man flög, om vi säger så. Eftersom det också var rätt blåsigt kände vi absolut verkligen att vi flög, om vi säger så. När någon slags varningssignal dessutom började pipa tokhögt inne i pyttekabinen kände vi absolut verkligen ojojoj jäklarns rackarns att vi flög, om vi säger så. Men det gick ju bra. Skicklig pilot som lyckades landa mitt i djungeln på en landningsbana som inte är mycket större än en fotbollsplan. Så skicklig att vi ville ta en idolbild, se det tjusiga resultatet längst ner till höger.

Eftersom vi faktiskt inte haft semester på över ett år tänkte vi att det kanske tar ett tag innan man varvar ner helt och landar i semestermode. Men vi kan tala om att det gick rätt snabbt. På 5 röda ungefär.

...men trots att Stina sköter shoppen därhemma, så kan vi ju inte bara lämna allt därhän. Egenföretagare får jobba lite, även på semestern. Tur då att man har ett så rackarns kul jobb! :-) ...och att man kan jobba från ett hus på stranden med fötterna i sanden.

Solnedgångsskål från oss! ♥ ♥ ♥

NYC II

Örnen har landat! Lady Bang finns på plats! Big M är i stan! Kärt barn har många namn, nu är Malin på plats och vi inledde med en brakfrulle på Pastis. Det blev fluffy pancakes för oss båda, mmm... Rekommenderas varmt! Till och med kaffet e bra här, inte starkt så man trillar av stolen direkt - men inte heller två nescaféfrön som råkat slinta ner i varmvatten. Finfin start på dagen med andra ord!

Sen gav vi oss ut på stan, och att kunna fylla på energidepåerna med minicupcakes från gatuvagnar tycker vi är en trend som borde ta sig till Stockholm. Snabbt!

Victoria´s Secret är ju faktiskt ett måste, särskilt för oss som håller till i underklädesbranschen. Tråkigt nog har de ju inga amningsbh:ar, och efter att ha kikat runt lite här i stan så verkar det som om amerikanska tjejer som är gravida eller ammande får hålla till godo med ungefär samma minimala (innan oss såklart! ;-D) utbud som vi i Svedala. De behöver helt klart också en amningsbhrevolution, kanske dags att utöka GlamMom.se till GlamMom.com...? ;-)

Förutom fräsiga underkläder, så hittar man en hel del annat smått och gott på Victoria´s Secret. Mest otippad av våra inköp där blev nog den här bakteriedödargelén. Yup - bakteriedödargelén. Kanske inte den sexigaste produkten i butiken, och inte heller det man associerar främst med VS. Men varför inte egentligen? Ska man ha en sån kan den ju lika gärna vara lite snygg resonerade vi och stoppade ner den i shoppingpåsen!

En av de stora höjdpunkterna med att befinna sig i extremernas land är ju den sjukt goda snabbmaten. Så vid lunchdags slank vi in på Soho Park och grötade i oss några finfina burgare (dock veggie för Malins del), med tillhörande pommes frites och cherry coke. Måste göras. Måste ätas.

Något annat som måste göras (men helst inte ätas) är stans billiga mani/pedis. Åsså massage på det. Tjusiga franskt manikyrerade fötter, fräsiga rosa och rödorangea naglar och massage - hela kalaset gick på 450 svenska pix. Får vi önska en trend till som gärna får ta sig till Stockholm snabbt som ögat så är det detta... Ren och skär (och sjukt prisvärd!) lyx!

Dagen avslutades med dinner and drinks på Schillers, och i morgon bär det av till Costa Rica! Wooohoooooo! :-D

Innan vi sänker fötterna i sanden i Costa Rica...


...så slinker vi förbi New York och myser runt lite tänkte vi. Så nu är vi här! (Än så länge bara ena halvan av GlamMom dock, men den andra sitter på flyget hit, tjohoo!) Ovan syns spridda skurar av NY-crewet, sjukt nöjda med att det stora äpplet bjuder på tio plusgrader och toksol!

Det har frukosterats på Gafé Gitane, lunchats på Juliette´s i Williamsburg och middagsmumsats på The Fat Radish. Åsså kunde vi inte låta bli att slinka in på stället ovan och ta en kaffe (som såklart smakade som varmt vatten som någon råkat spilla två nescaféfrön i men det hör ju till). Går ju liksom inte att motstå ett ställe som heter Pink Pony. Säger sig självt.

"Det känns som att man är med i en film" är ju den stora klyschan att säga när man ska förklara hur det känns att vara i New York. Och en flygelspelande pianovirtuos som underhåller en mitt i Washington square park, i strålande sol medan man håller sin fräsiga fästman i handen, omgiven av tokcoola skateboardsnubbar som gör galna tricks (och klarar dem!) är ett klassiskt New York moment. Man kan säga att det känns lite som att man med i en film.

NY inspirerar. Så ibland blir det spontandans.

Alla som är intresserade får skicka ett mail till info@glammom.se

Tjolahopp!

Nyår firades storstilat kan vi lova. Storstilat, fräsigt och...

...lite konstigt. Vi är ju i New York trots allt.


Gott nytt år från vargen Vanja som väntar ivrigt på att Malin också ska dimpa ner här i NY! Grrrr på er!

RSS 2.0