När det haglar för fullt utanför fönstret...

...får man se till att bli glad över annat. Som t ex att få hem nya silkespapper (rosa - jihooo!) och nya färger på klisterhjärtan. Man får bli glad för det lilla som det heter om man ska vara sjukt jävla käck.

Åsså lite fräsiga snören så att vi kan göra extra fina paket till alla de snälla kunder som köpt saker åt andra.

Gårdagens musikmyspys!

Efter lill-lördag kommer tråk-torsdag, så även i går slank det ett gott glas rödtjut. He he. Efter det pep vi in på fantastiska krogen Sardin för ett glas cava och lite tapas, innan det bar av till Bara Vi där vår duktiga kompis Vera Nording spelade. Postar ett litet smakprov, HÄR finns mer att lyssna på för den som blir sugen. Rödtjut, cava, tapas och livemusik = finfint sätt att förvandla tråk-torsdag till toppen-torsdag!

Rosa Boob-karamellen!

Fräsiga bloggerskan Ida Silén jobbar sig igenom goodiebagen från presseventet, och det verkar som att den rosarandiga bh-karamellen från Boob var uppskattad, läs vad hon tycker här! :-) Vi väntar med spänning på hennes vidare recensioner... Och förundras över hur oförskämt snygg man egentligen får vara när man tokmegajättehöggravid? ;-) Go Ida! ♥ (Den fina bilden är stulen från www.idasilen.se )

Lill-lördag!

Som våra kära bloggläsare vet vi det här laget, så har vi ju obligatoriska vinluncher på fredagar på det här företaget. Men ibland slinker det ner ett glas eller tre även mitt i veckan. Som i dag t ex. Vad bättre sätt att muntra upp sig på, när våren blir stulen mitt framför näsan på en? Från sol och fågelsång till snöslask på tre timmar. *grrr* Så - skål! Det är ju ändå lill-lördag.

Just nu...

...är det flyersfabrik på GlamMom-kontoret. Vi fick nämligen det smarta tipset att vara med på Amningshjälpens riksträff av en av våra fantastiska kunder (vi säger ju det, GlamMoms kunder är de bästa kunderna i hela världen!). *tackYäzika*

Så snart kommer det gå iväg ett paket fyllt med flyers och bh:ar som får träffa en massa fräsiga amningshjälpskvinnor i helgen. :-)

Våra bh:ar måste ju alltid visas upp med stil (såklart), så några leopardgalgar åker också med.

Vi lottar också ut ett presentkort i Amningshjälpens lotteri. Otroligt coolt att det finns organisationer som denna tycker vi! Har man frågor kring eller problem med sin amning kan man alltså ringa till deras amningsrådgivare eller hjälpmammor, och (gratis) få kloka råd och hjälp. Himla fiffigt.

♥ ♥ Älska älska Södermalm #1 ♥ ♥

Påven huserar på Östgötagatan.

Lyllos Bengts kids.

Ska man sälja sin barnvagn kan man ju lika gärna måla en sjukt snygg annons som vi ville tokstjäla och smacka upp på väggen hemma göra annonsen lite fin liksom. Anslagstavlan på ICA blev helt plötsligt väldigt mycket snyggare.

Ride som ride liksom

Dessa två fordon stod parkerade utanför en av pubarna på Folkungagatan i går kväll. Nästan för bra för att vara sant.

Mögel & Skumpa

Med risk för att förstöra alla glammiga illusioner om GlamMom: I dag blev det något av en lunchkris på kontoret. INGET fanns i kylen. Kändes det som. Men till sist lyckades vi skrapa fram resterna av en indisk gryta, och lite bröd. Brödet hade dessvärre möglat, men bara lite. Hursomhelst, till det drack vi såklart skumpa (som alltid på fredagar; det obligatoriska fredagsbubblet gör underverk för företagets moral har vi upptäckt)! Skumpa i Duralexglas, men ändå. Så - om möglet drog ner vår glamfaktor, kanske skumpan återupprättade den? Duralexglas till trots. Nu är det FREDAG! :-D

Oh Mama!

Vi är med i senaste numret av tidningen Mama, tjohooo! Med übersuperdupermegaglammiga Gynning på omslaget, passar ju oss som byst i bh hand i handske. ;-)

...det är Amber Plum som letat sig in på Mamas önskelista...

...och vi förstår varför - fräsigare amningsbh får man leta efter! :-D

Attack of the Skattehäxa

I dag var vi på besök hos vår käre revisor. Han (som vanligtvis är ganska sparsam med beröm och mest säger åt oss att snålasnålasnåla) var faktiskt himla nöjd med vårt företagande, och ägnade de första 15 minuterna av mötet åt att berätta hur nöjd han var med oss och hur duktig han tycker vi är på att hålla ordning på våra papper. *stolta GlamMoms* :-D Men, minut 16 gick han tillbaka till sitt normala tillstånd, och sa att vi ska minsann inte slappna av nu och slöa till oss, för missköter vi papprena så råkar vi ut för Skattehäxan. Skattehäxan är en obehaglig docka som står strategiskt utplacerad på revisorns kontor. Har man inte skött sig trycker revisorn på ON-knappen. Då börjar ögonen på henne blinka, hon utstöter vidriga ljud och anfaller. Ovan inlevelsefullt demonstrerat av Malin. Av förståeliga skäl fruktar vi Skattehäxan. Och håller således ordning.

*rodnar*

Tack snälla söta fina underbara kunder som skriver så fina mail till oss och som lägger upp så söta blogginlägg att vi inte riktigt vet vart vi ska ta vägen. We you!
TACK!
TACK!
TACK!
TACK!
TACK!

♥ Chokladfrossa! ♥

I dag är vi extra glada på kontoret, för nu blir det ännu lyxigare att beställa från GlamMom.se! Från och med i dag skickar vi nämligen med en härlig chokladkaka till alla fräsiga mamas som beställer från oss, jihoooooooo! Heja vardagslyx!

Fem smaskiga smaker ligger och gömmer sig i chokladberget som för tillfället tronar på kontoret; ren mörk 70%-ig choklad, mörk choklad med apelsinsmak, med chili, med mint (Vanjas favorit) och med havssalt (Malins favorit)....yum! Vi skickar med kakorna så länge som lagret räcker, och eftersom det är ett rackarns stort berg så ber vi om extra mycket ordrar nu för att få slut på chokladen så fort som möjligt och minimera antalet bitar som hinner slinka ner i våra magar... ;-D

Man vet att man är tillsammans med en surfare...

...när man precis tvättat håret och letar förgäves efter sin hårtork, tills dess att man får svaret att den inte är hemma eftersom "den används till att smälta vaxet av brädan". Såklart.

På andra sidan presseventet...

Eftersom vi googlar GlamMom.se maniskt minst en gång om dagen då och då, ser vi att det dykt upp lite blogginlägg om vårt pressevent förra veckan, jihoooo! Så om ni vill se hur folk upplevde dagen från den andra sidan, kan ni slinka in här och kolla:
http://blogg.mama.nu/hannahedlund/2012/03/07/modevisning-och-shopping/
http://idasilen.se/2012/03/07/glammom-se/
http://mammamix.blogspot.com/2012/03/glammom.html
http://thefamilysajt.blogspot.com/2012/03/underverk.html
http://www.ecolyxica.se/2012/03/08/aniélina-på-modevisning-8095081

Finbesök!

I går fick vi finbesök på kontoret då Anton kom på besök och muntrade upp oss med lille Alvar. Kan behövas, då vi varit toksjuka denna vecka i allt från monsterförkylningen från helvetet, till influensa. Hua. Dessutom har någon skimmat Vanjas Visakort och försökt köpa en resa till Nya Guinea för 15 lax. Hua x 2. Och lite typiskt; när det för en gångs skull köps en resa till Nya Guinea på ens kort, så är det inte man själv som beställt den. *suck*

Presseventet!

Nu så! Sent omsider kommer här ett gäng bilder från det pressevent som vi hade i onsdags. :-) Massor av fantastiskt härliga människor kom och hängde med oss, och vi hade jättekul! Men rackarns vad mycket pyssel det var att få ihop allt, ovan ses Malin styra med snittarna till det fräsiga snitt & dessertbord som vi bjöd gästerna på.

Skumpa skulle ju också hällas upp förstås! :-D Eftersom det var rätt många gravida som kom, så blev det dock en del över. Undrar just vad som hände med den? Hmmm...

Alla GlamMoms fina underkläder skulle hängas upp tjusigt på klädhästen.

Modell 1 skulle sminkas...

...precis som modell nummer 2... Tusen tack till superduktiga Tamara och Carolina från International Makeup Center som gjorde ett grymt jobb med att glamma till våra snygga modeller!

Linda från Holy Sweet (som gjorde vårt fantastiskt vackra och smarriga dessertbord) fiffar uppdukningen.

Och sen kom gästerna! Himlans trevliga var de!

Dessertbordet.... Mmmmmm...... Och det smakar till och med ÄNNU godare än det ser ut som sagt... Otroligt men sant. Tack underbara Holy Sweet för att ni var med och förgyllde vårt event! 
Dessertbordet var - minst sagt - "bloggvänligt"... Många bilder togs på de söta bakelserna.


Och man förstår varför...



Några av dem slank ner i Malin & Vanja också. Såklart. De var ju rosa å allt.


Sen var det dags för modevisning! Ekologiska märket Aniélina var först ut, rackarns vad fint!


Sen smög vår leopard Berry Monroe in och fräste runt.


Ella Rose dansade omkring och gjorde succé.

/>

Vi berättade lite om oss, vår idé med GlamMom.se och våra bh:ar. Vi pratade också om lite annat smått och gott som vi har i shoppen, som t ex våra Posh Pads som alla gästerna tyckte var väldigt roliga. :-)


Sportbh:n var det många som gick igång på, modellerna fick tom jogga runt lite för att visa hur bra den funkar. ;-)



Snälla gäster som satt som små ljus under modevisningen.


Som vår Grand Finale hade vi såklart vår Kungligt snygga Victoria Bra i Royal Blue! Och självklart bar modellerna tiaror när den visades. :-D Ska det va så ska det va. Liksom.


Alla som kom fick varsin goodiebag, fullpackad med lyxiga GlamMom-prylar. :-D Det blev ett riktigt kalasevent, superkul! Tusen tack bästa Hannah & Amanda för uppstyrande av jättefin lokal och allt fantastiskt folk som kom, tack Holy Sweet för allt vackert och smarrigt ni bidrog med, tack till våra toksnygga modeller, Tack till Tamara & Carolina som sminkade så fint, tack till Stina Wikström som  tagit alla finfina bilderna från eventet och tack till alla fina människor som kom och hängde med oss! TACK! ♥ ♥ 


Rosa lugg &...

...vårens mest oklara video = popmagi.

Kontoret är extra trevligt...

...just nu, eftersom vi har lite godsaker kvar från eventet i onsdags (och yes box - bilder kommer! Måste bara gå igenom alla 600 st först...). :-D




Nämen titta, det blev lite skumpa över. Så lägligt.

...och 2 stycken cakepops. Lägligt, lägligt.

...och två tiaror också, lägligt, lägligt, lägligt. Nu tar vi helg, SKÅL! ♥ ♥ 

Dagen D

Så...i dag smällde det! Det vi fixat och trixat omkring med alltså. Det var ett pressevent som gick av stapeln i dag, och oj så bra det blev tycker vi! :-) Våra fräsiga partners Hannah & Amanda hade gjort ett kalasjobb med att fixa ett kanonställe att vara på och att styra dit en massa bra folk. Vi var i en fantastiskt fin lokal, snittarna och dessertbordet blev kalasbra och vi träffade en rackarns massa trevliga människor. :-) Bloggare, press och lite annat folk var snälla nog att komma på vårt event och vi har nu fått ett helt gäng nya favoritmänniskor. Till exempel Hanna och Lina Hedlund som var så sjukt sköna, trevligare tjejer får man leta efter! ♥ Här kommer lite bilder från dagen, inte så många då vi hade fullt upp med att styra massa annat dock. ;-) Men den ovan lyckades vi knäppa i alla fall, hur många GlamMom-goodiebags går in i en kombitaxi tror ni?

...rackarns många kan vi tala om! Nästan så man drunknar.

En bild från det fina stället vi var på, tack för att vi fick låna era vackra lokaler alla snällisar på Epidemic Sound! I bakgrunden skymtar en scen, men i dag fick våra goodiebags rocka loss där istället för någon fräsig artist. De gjorde ett finfint jobb tycker vi.

Dessertbordet som gästerna (och vi, yes!) fick gå loss på. Skapat av våra fantastiskt underbara och tokduktiga vänner på Holy Sweet. Och det smakar till och med ÄNNU godare än det ser ut (otroligt men sant)! Yum yum yum...

Vi hade också en modevisning där två toksnygga modeller visade upp våra bh:ar. Finfin sminkhjälp fick vi från duktiga sminköserna Tamara och Caroline från IMC, miljoners tack till er! Mer bilder på detta senare.

Vi avslutar med en bild på Epidemic Sounds snygga fågellampa, inte för att den har så mycket med dagens aktivitet att göra, men snygg är den och förtjänar att få vara med. Tack till fotografen Stina som knäppte dessa bilder (inte de rackiga taxibilderna dock, de tog vi själva surprise surprise) med mobilen så att vi skulle ha ngt litet till bloggen i dag. Hon hade också med sig sin systemkamera där det ligger 500 eventbilder och väntar på att se dagens ljus. Så om vi skulle ta och citera Arnold (ang att lägga ut mer bilder från eventet) och säga "I´ll be baaaaackkk..." på fotofronten, och sen säger vi tack och adjö för i dag, nu kraschar vi i säng!

Goodiebagfabriken #2

Även i dag var det goodiebagfabrik på GlamMom-kontoret. Dessa söta hjärtaskar slank med i påsarna tillsammans med en hel hög andra glammiga prylar. Det är nästan så vi borde göra goodiebags till oss själva också, så lyxigt är innehållet... ;-)

Goodiebag-armén tar form.

I morgon ska vi ska även bjuda på lite fräsiga snittar, och eftersom vi är stora fans av gullesnutteplutt, så ska vi såklart ha hjärtformade snittar.

Det bådar gott på gullesnutteplutt-fronten för i morgon! Vi kommer även få excellent hjälp av fantastiska Holy Sweet på snitt/dessert-fronten, så räkna med att gullesnutteplutt-mätaren kommer slå i taket! Vi återkommer med bildbevis. I morgon smäller det, tjohoooooo! :-D

Goodiebagfabriken

Vi har ju berättat att vi hållit på och fixat och trixat inför en spännande pryl som går av stapeln snart. Och nu börjar det verkligen närma sig, i övermorgon smäller det! Onsdagens äventyr inbegriper ett stort gäng goodiebags, och de kommer bli de lyxigaste goodiebagsen någonsin! Första steget är ju dock att ha en...bag, så vi har låtit tillverka en stämpel med vårt fräsiga GlamMom.se-sigill, och i dag var det dags att premiärstämpla på våra rosa (såklart!) påsar. Gick ju som tåget, och rackarns vad snyggt det blev! Nu har vi egna GlamMom.se-påsar, tjohooo!

De som tillverkade stämpeln hade dock missat punkten mellan "glammom" och "se", så den fick vi dutta dit för hand... De har lovat oss en ny stämpel kan vi tillägga... ;-)

...kanske de vackraste påsar vi någonsin sett... Vi kan vara partiska dock.

Goodiebags ska såklart vara fyllda med goodies. Och vår kommer vara sprängfylld... :-D En utav alla saker som ska ner i den är såklart vår fräsiga Victoria Bra. Vad mer som ska ner i GlamMom.se-påsen får ni se senare, vi kan ju inte avslöja allt i förväg. ;-)

Den obligatoriska Fredagslunchen Med Vin...

...är ju tradition på GlamMom.se-kontoret, och den hittade hem denna vecka också. Bubbel och årets första rosé intogs på fantastiska Urban Deli, som dels har grym mat, men som också har en av de absolut trevligaste servitriserna i stan. Många pluspoäng på det.

Heja Fredagslunch Med Vin!

Fix & Trix-dag

I dag språng vi runt på stan som skållade råttor och fixade och donade inför en spännande sak som går av stapeln nästa vecka. Mer om det då. ;-) Vi slank bland annat in på Ohlssons Tyger och köpte tyll. Vad ska vi ha den till månntro...? Hmm... Hursom, knapphörnan i tygaffärer är alltid lika fascinerande vacker, så vi kunde inte hålla oss från att fota.

Härligt att Ohlssons Tyger också klassar leopard som Modetyg.

Något som inte stod på agendan men som liksom slank med ändå var ett besök på Bukowskis Market. Där hittade vi den här fantastiskt vackra möbeln. Oversize, i vitt läder, dekorerad med strass-stenar. Om Babsan svalt en flaska klorin, och sen kräkts, skulle nog denna pjäs vara resultatet.

Det finns fyra stycken, kan vi tala om för den som känner sig manad. Budet ligger just nu på 300 spänn, så det är ett riktigt fynd! (Dock är vi osäkra på om man ska betala 300 kr eller få 300 kr för att ta sig an denna gnistrande lädersoffa.)

Den som får avancerade inredningscravings nu, kan även matcha sin soffa med lika smakfulla fåtöljer.

På Bukowskis såg vi även denna gunghäst från 1800-talet, som sådär till en början såg ut som en ganska fin - lite charmigt sliten - barnleksak.

...tills vi gick närmre och insåg att den var ihoptråcklad av riktiga hästhudar. Charmkänslan övergick i monsterkänsla, och ju längre vi stirrade på denna makabra häst, desto mer övertygade blev vi om dennes storartade yrkesmöjligheter inom skräckfilmsgenren.


Say no more.

RSS 2.0