Hett! Eller...?

Ett av våra amningsbh-märken - HotMilk - har nyligen lanserat en underklädeslinje även för herrar, och i går damp en reklamkatalog för märket ner på kontoret. Märket (som för övrigt heter Milkman - är det bara vi som har lurig fantasi eller är det ngn annan som associerar lite underligt kring detta...?:-D) är fint, men katalogen är...ja, vad ska vi säga? Annorlunda. Det börjar klassiskt med bilden ovan - snygg tjej klänger på snygg kille i fräsiga kalsipper. Inget konstigt med det (skulle vara mjölkkannan då).

Sen bär det av - katalogen blir lite mer vågad! Snygg tjej jagar snygg kille i fräsiga kalsipper, hon kan helt enkelt inte hålla fingrarna i styr och blir så till sig över allt sött hon ser att kalsipperna närapå åker av.

Och sen smäller det till! Var har karln handen egentligen?! Även vi som är uppväxta mitt i den svenska synden rodnade nog lite när vi såg detta.

Ytterligare en bild. Bara så vi kan rodna lite till.

Sista bilden i katalogen. Nu har även den snygga tjejen kapitulerat, även om hon inte har lika mycket att skryta med på kolla-vad-full-min-knytnäve-är-fronten. Kanske är detta den nya mode-inneposen? Vore grymt om det var så tycker vi, helt klart en uppgradering från "jag-är-en-kobent-anorektiker"-posen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0