Nu ere dags igen!


...för tävling! :-D Eftersom vi själva älskar att vinna prylar, så gillar vi såklart att ha tävlingar! Nu finns chansen att vinna en av dessa tre superfräsiga bh:ar i Sagogrynets blogg!


Reglerna är supersimpla, kika in hos Sagogrynet så förklarar hon hur man går tillväga!


Massa massa lycka till! :-D

Pyssel-Malin är i farten igen...


Hmmm... Vad sysslar pyssel-Malin med här månntro...?



...och vad sjuttsingen är det här...? Och har bilderna något att göra med varandra måhända..? Jupp! :-D Vad det blir av allt detta pysslande kommer snart visa sig på GlamMom.se...

Från Enskede girlsen...





...fick vi idag den här superfina lycka-till-med-företaget-presenten! Det kommer att smaka ljuvligt med ett glas Amarone till fredags lunchen! Vi tackar så hjärtligt ♥


Gubblunch #2


Vi gillar gubbluncher som sagt. Äggmacka och sillsmörgås med en bit stekt fisk vid sidan om. Mmm.

Sagogrynet recenserar vår bh!


Lin Dalén på Sagogrynet (en av Sveriges största amningsbloggar) har recenserat en av våra bh:ar; den fräsiga modellen Berry Monroe i leopard och rosa från You! Lingerie. Vad tyckte hon då, var det bu eller bä månntro..? Läs recensionen här!

Belöningsfika!


...å när man varit duktig och städat och organiserat en hel dag så sitter lite belöningsfika fint! Hemlagad rabarberpaj (med egenplockade rabarber - halleluja!), glass och lite snutkaffe = mycket glada Vanja & Malin.

Åsså här fint...



...blev det! Nu blir det belöning-fika med varm rabarberpaj :)

En regnig dag...



... som denna passar vi på att fixa i ordning vårt kaosiga kontor.

Heja Katarina!


En himlans massa grattis och ett stort gäng hurra vill vi utbringa för Katarina som lyckades pricka in rätt antal bh:ar som vi proppat ner i glasvasen (18 stycken) i Kajsa Flodins blogg! Hon är numera ägare till ett väldans fräsigt set med amningsbh och matchande trosa. Tusen tusen tack också till alla som deltog!

"Lyckliga vi" gör oss lyckliga! :-D

Sjukt härliga Katarina Ekholm har skrivit om oss, tjohooo! :-D Och förutom att vi blir superglada över det mycket fina inlägget, så är en stor bonus att det var en sån fröjd att hitta hennes blogg! Alla som behöver en dos inspiration, några nypor självförtroende och ett gäng skratt ska definitivt bege sig över till henne. Bums!

Kiitos Suomi! ♥


I dag skickade vi iväg vår allra första order utanför Sverige, så kiitos Suomi för beställningen! ♥ Mycket kärlek från grannlandet, och ei saa peittää!

Viva Las Vegas!


Nu har vi fått in sjukt fina designade amningsinlägg i shoppen! Det är de Las Vegas-baserade mammorna Robyn och Jessica som tyckte att det fanns en hel del övrigt att önska vad gäller fräsigheten på amningsinlägg, så de började designa egna. Superfina tycker vi! De finns i en massa olika mönster, och är dessutom tillverkade i organisk bomull och bambu. Kolla in dem här!

Puttenutt


Trodde nog aldrig man skulle få användning för frasen "oemotståndligt söta tamponger", men denna sjukt söta box motiverar helt klart en sån premiärsägning...! Kul idé, mensen förtjänar att bli gulligare!


De har öga för detaljer, de där Moxie!

Finn...


...ett fel 

Inget GlamMom-jobb utan kaffe!


Om det är något som vi på GlamMom.se är lika beroende av som leopard och rosa, så är det nog kaffe... Företrädesvis från vårt favvohak 6/5/4 som har Söders bästa kaffe! Många takeaway-muggar blire...

Mystery box


Den här vältejpade lådan damp ner på kontoret i dag! Hela vägen från Las Vegas har den färdats, och vi är väldigt nöjda med innehållet. Vad det är för något kommer visa sig i shoppen inom en snar framtid...


Nej...

...vi jobbar inte på söndagar, men vi kan ändå bjuda på ett litet blogginlägg. Som till exempel en bild på en typisk GlamMom-lunch. Vi gillar gubbluncher; sillmacka, rökt makrill, åsså en lättöl på det. Mums, som Maria Montazami skulle sagt.

Behind the scenes


Såhär kan det se ut när GlamMom´s mästerfotograf Malin styr upp lite fräsiga bilder! Slutresultatet finns att beskåda högst upp på förstasidan på GlamMom.se.

Oscars-tal...?


"Åsså vill vi tacka...." Det känns nästan som att vi vunnit en Oscar eller nåt, för det är en massa folk vi vill tacka hela tiden. Men vi blir ju så himlans glada för att ni gillar det vi gör och sprider ordet! :-) Så nu vill vi också tacka fina Stina som tipsat om oss, och dessutom klickat hem en bh som vi hoppas ska bli hennes nya bästis.

"Äntligen..."


"...kan man få känna sig lite snygg om tuttarna fastän man är en mjölkcentral" säger tvåbarnsmamman Linda och tipsar om oss i sin blogg. Tack söta snälla Linda säger vi! ♥


Shopping spree


I dag har vi röjt runt på kontoret och tokorganiserat hela dagen. Och då behöver man ju kontorsprylar, så vi drog iväg och inhandlade lite smått och gott; tidskriftsamlare, duk och sorteringsställ för papper. Och vår syn på kontorsutrustning går (uppenbarligen he he) i linje med vår syn på amningsbh:ar: funktion behöver inte vara tråkigt... ;-) Heja färg (och leopard såklart)!


♥ Tack ♥


...alla fina bloggare som tipsar vidare om GlamMom.se! Det märks direkt hos oss, och i dag fick vi skicka iväg det största gänget paket hittills. DHL-Kim var mäkta imponerad! ;-) Så TACK! ♥ //Vanja & Malin

Fröken Isaksson!


Tack söta fröken (fru!) Isaksson som skriver så fint om oss i sin blogg, vad glada vi blir! Härligt att du också verkar dela vår förkärlek för bubbel! ;-)

Tävling!


Sjukt härliga (och sjukt fräsiga!) journalisten/fotbollsfrun/trebarnsmamman Kajsa Flodin tävlar just nu ut underkläder från GlamMom.se, kolla in hennes blogg här för att delta! Röj gärna runt lite bland hennes inlägg, riktigt fina bilder (vår favorit är "den privata poolen" - ni förstår när ni ser den... :-D), och roliga texter! We love Kajsa! ♥

Flera glammiga mammor hittar hit!


En till härlig mammabloggare har hittat hit! Tusen tack söta Sofia för dina fina ord, att döma av din bloggdesign tycker du precis som vi att man aldrig kan få nog av vare sig rosa eller leopardfärgat... ;-)

En av de glammigaste blivande mammorna...

...som vi känner till - nämligen den mycket fräsiga entreprenörstjejen Stina Auer - har bloggat om oss! Hon ska få sin bebis vilken dag som helst nu, och Amber Plum-bh:n från You! Lingerie har precis landat hemma hos henne. Till vår förtjusning är hon lika impad av både designen och bekvämlighetsgraden som vi är, läs mer om vad hon tycker om GlamMom.se i hennes blogg! (Är du sugen på att titta på fina vintagekläder, så kan vi även rekommendera ett besök i hennes vintagewebbshop här, men vi varnar för svåra köpbegär...)

Foto: Stina Auer (ja, hon är såklart en duktig fotograf också! :-) Och vi som är tokiga i djurmönster ÄLSKAR att hon draperat bh:setet över en zebrakudde...)

Vips! ...så var cupcakesen borta!


Och det tog inte många sekunder kan vi lova innan de hade smaskats upp. Favoriten var chokladkakan med lakritskräm, mmm... Tack igen snälla Magnus! (Vars fantastiskt snygga egendesignade prylar man kan kika på här! Våra favoriter är - såklart - allt i leopard, fräsigt så det förslår...)

Cupcake mannen...



...kom precis på besök och bjöd på smarriga mini cupcakes! Tack snälla söta Magnus ♥


Vi hann...


...precis med en eftermiddagsfika innan hällregnet satte in! Mu.

Låt oss presentera...


....GlamMom.se´s tredje medarbetare - Oscar, vårt husdjur! Efter att tidigare ha spenderat sin tid under jord på vårt förra kontor, är han nu mycket lycklig över att få vara ute på grönbete då vårt sommarkontor kommer med en väldans fräsig trädgård.

Vad sysslar pyssel-Malin med nu då...?


Ja, det kan man verkligen undra...! Håll ett öga på den här fräsiga sidan, så får du snart veta...

Just nu...


...paketpysslar Malin med de ordrar som ska gå iväg i dag! :-)

Morgonpyssel


Vi inleder vår vecka med presentkortspyssel. Malin har nu brottats med vår skrivare Benny (jupp, han heter så) större delen av morgonen och tillslut fått fram dessa superfina presentkort!

Hej från i helgen


Här kommer en helghälsning från oss! ♥ (Och ja - vi inser att vi hittills druckit på samtliga bilder, men vi gillar att fira! ;-) )


Nu tar vi helg ♥

Skål säger glammisarna! Nu tar vi helg här på GlamMom kontoret :)

Slutsålt! ^^


Vi har sålt slut vår första bh! Det gick rackarns fort! Det är Amber Plum-karamellen (kan vara vår absoluta favoritbh, så ni har bra smak ni som beställer! ;-) som nu tagit slut. (Dock bara i en storlek, så modellen går självklart fortfarande att beställa!) Fler storlekar är på väg in, så ni som har 80D och är sugna på en Amber Plum behöver inte bli ledsna. ;-) Tjoho från oss! ♥ Vanja & Malin

De första paketen e på väg!


Åsså var de första paketen på väg! :-) Vi hade sett fram emot att ta en tjusig bild på en sådär amerikanskt snygg DHL-bil med tillhörande uniformerad chaufför, men icke! Vår DHL-kille hade vit bil och t-shirt ha ha ha... Men han vägde upp avsaknaden av uniform genom att vara riktigt riktigt trevlig! ;-) Tack för i dag DHL-Kim, hoppas vi ses många fler gånger!

Fin gratulationsbukett!

Vi har fått en härlig gratulationsbutkett till Glam Mom kontoret! Tack tack snälla Jessica :)

Sagogrynet skriver om GlamMom.se!


Lin Dalén på den prisbelönta amningsbloggen Sagogrynet har skrivit om oss, vad stolta vi blir! Precis som vi så är hon också trött på det trista och färglösa utbud som finns på amningsbh-marknaden i dag, så hon tyckte att GlamMom.se var ett härligt initiativ, tack snälla Lin! :-) Är man intresserad av amningsfrågor rekommenderar vi definitivt ett besök på hennes blogg, där hittar man alltifrån smarta tips till debatter kring aktuella frågor som berör amning (t ex den ammande tjejen som blev utslängd från Åhléns city´s café nu i veckan...). Läs hela inlägget om GlamMom.se här!

De första ordrarna har kommit in!


Tack så hemskt mycket till alla som hjälper till att sprida ordet om GlamMom.se! Vi fick vår första order bara några timmar efter att vi slog upp portarna i går, och det har trillat in ytterligare några stycken i dag. Tjohoo! Men eftersom alla kunder utom en hade glömt att aktivera sin rabattkod så har vi ägnat förmiddagen åt att lära oss hur sjuttsingen man sätter tillbaka pengar på kundernas konton... Rätt ska vara rätt! :-) Detta tog dock lite tid, så vi får iväg paketen först imorgon. Så ni som har beställt varor - på måndag borde de vara framme. Tusen tack! ♥ Vanja & Malin


Heja heja!


Tack alla ni som är inne och klickar, det är trevligt när våra sidvisningar går upp med 2000%. ;-)

Fix å trix


Nu har vi öppnat shoppen, men så ska man ju synas också så att folk hittar oss... Då får man pyssla med prylar som till exempel Google AdWords. I går kväll pillade vi ihop annonsen ovan, mycket tjusigt tycker vi själva! :-)


Ingen premiär utan champagne...

Skål för GlamMom.se

Premiärerbjudande!


Vi gillar erbjudanden, så för att fira att vi öppnat GlamMom.se bjuder vi just nu på 15% rabatt på allt i hela shoppen! Och eftersom "fräsig" nog kan sägas vara vårt favorituttryck så får också det agera vår allra första rabattkod; ange "fräsig" i fältet "Din rabattkod" i kassan så får du 15% rabatt på allt i varukorgen! ♥ Vanja & Malin


Premiärdags!


Efter mycket hårt jobb och sena nätter (som vi iofs har sett till att glamma till med väldigt mycket gott kaffe och bubbel så ofta vi kan...) är det nu äntligen dags att sjösätta GlamMom.se! Vår ambition är att göra dystra amningsunderklädeslådor till ett minne blott och visa att funktion minsann inte behöver utesluta attraktiv design. Nu kör vi! :-) ♥ Malin & Vanja

RSS 2.0