Mot nya lokaler!

Mitt i allt julmys och adventsfirande så ska vi till att flytta vårt kontor. Så just nu är det lite smått kaos här hos oss...


...och...

...när man flyttar är det ju himla praktiskt att använda sig av banankartonger, å dessa har vi ju blivit experter på att baxa in i bilen! Gissa hur många vi fick in denna gång...


På väg mot bananisarna var vi tvungna att tvärnita och knäppa en bild på det här finfina pepparkakshuset (eller kyrka..)! Se här för ett mer avancerat hus :) Tjusigt va?!

Minns ni dessa?


Vi är ju bästa partners-in-crime jag och Vanja, och det brukar vi visa genom att ge små paket till varann ibland. Det kan vara för lite uppmuntring eller bara för ATT. Och idag var det min tur att få en liten slags belöning. Den sötaste fredagspresenten jag kan minnas fick jag lagom till morgonfikat! Många hatar dem men vi älskar dem, klassiska finska Gröna Kulor med ljuvlig marmelad, mmmmums! Tack söta Vanja, nu har jag det perfekta snasket till fredagsmyset ♥ /Malin

Gratulerar!

Boobtävlingen är avslutad och vi säger GRATTIS till Eva som kammade hem en finfin amningsbh från BOOB. Vi fastnade direkt för hennes klockrena dikt. MÅSTE LÄSAS ♥


Kommentar överflödig

Mmmmmmm...

Tillbaka till framtiden

Ibland leder söndagsgriseri till att man slösurfar och gör mest ingenting av sin söndag. Och ibland leder det till fantastiska upptäckter. Som detta fotoprojekt av Irina Werning. Magiskt, magiskt magiskt...
Fascinerande, eller hur? Mer bilder hittar du här! Och här finns ännu fler för de som vill grotta ner sig ordentligt...

Söndagsgrisar

Bland det bästa som finns med söndagar är att man får grisa omkring och göra precis ingenting hela dagen utan att ha dåligt samvete. Får man dessutom göra det i såna oerhört stiliga strumpor som ovan - som till på köpet är rosa! - då är lyckan total. Hoppas ni också grisar omkring lyckligt i dag. ♥

Möten möten möten...

Vi har ju tidigare berättat om spännande möten och hintat om lite hemliga men väldigt roliga prylar som är i görningen. I går var det dags igen för ett av dessa möten, och som vanligt var det supertrevligt och avslappnat, trots att det vi pratar om är himlans viktigt. Vi var ett helt koppel mötesdeltagare i går, och även om alla som sagt var väldigt snälla och trevliga, så vann ändå deltagaren på bilden ovan helt klart Charmtrollspriset. Att kids får vara med på superseriösa businessmöten = we like... :-D

Birgits sill



Idag blev det en lyxigare variant av vår berömda (vid det här laget) gubblunch. Om ni tycker att den ser smarrig ut (å vi kan lova att den är supergo) så kommer receptet här;


långt recept det här...

sist men inte minst, ingredienserna..


Smaklig gubblunch!

Tvillingarna #2


Vi har ju tidigare nämnt att folk ibland tycker att vi är lika. Och att vi ibland (omedvetet kan tilläggas...) lyckas koordinera våra outfits så att det verkar som att vi är 13 år och pratar ihop oss om vad vi ska ha på oss innan vi går till skolan. I dag var en sån dag (se ovan). Men Great Minds Think Alike, eller hur? ;-)

Tävling!


Nu är det tävlingsdags igen (jihoooo!), och den här gången kan man vinna en av våra absoluta favoriter: den supersöta randiga bh:n från Boob på bilden ovan! Den finns i svart/vitt eller rosa/vitt och är helmjuk vilket gör att den anpassar sig perfekt efter bysten, värde 450 pix. Kika närmare på den svart/vita här, och ta en närmre titt på den rosa här! Vinnaren väljer vilken färg hon vill ha. För att delta i tävlingen så gör du såhär:

* Gilla Boob på fejan
* Skriv i kommentarsfältet här i bloggen varför du behöver lysa upp novembermörkret med en fräsig bh från Boob!
* För en extra lott; gilla GlamMom.se på fejan

Självklart går det jättebra att tävla åt någon annan om du har en kompis eller syster som skulle behöva en fräsig amningsbh (vi gillar när man är snäll mot andra)! Tävlingen pågår tom onsdag 23/11, massa lycka till nu! ☺ ☺ ☺

Glad påsk!


I går var vi hos vår ekonomisnubbe igen, och som vi tidigare berättat så har han en himla underlig samling prydnadsprylar på sitt kontor, saker han fått i present av sina klienter (vi är dock osäkra på om han verkligen ska få en amningsbh av oss i julklapp, även om han skulle vara söt i rosa). I går hade ballerinagrisen vi blev så förtjusta i förra gången fått sällskap av denna vackra skapelse som helt logiskt hade plockats fram nu lagom till jul. Så glad påsk allihop! 

Veckans Ami!


Eftersom vi var litte trötta i fredags då vi hade AW-kalasat nätverkat i torsdags kväll, så bjöds det tyvärr inte på någon Veckans Ami. Men - vi tar igen det i dag och kickar igång veckan med en alldeles färsk Ami-ism. Endast några minuter gammal faktiskt. För nyss knackade hon på vår dörr, stack in huvudet och frågade om "det skulle vara något juffe"? -Eh.... sa vi. "Ja, ska jag sätta på nåt juffe?". Eftersom vi fortfarande såg väldig oförstående ut kände hon sig manad att förklara, och sa med ett klassiskt "dagens-ungdom-ojojoj"-uttryck i blicken: "Ska jag sätta på något kaffe eller? K-A-F-F-E...? Kaaaaaffe?". Och det ville vi ju gärna ha. Så i dag har vi lärt oss att juffe = kaffe. Fullkomligt självklart.

?



Inte finn fem fel, utan finn Vanja... Missade ju att lägga upp denna fantastiska bild som vi tog under vår rundvandring på Östermalm häromdagen. Det är ju nästan så att man skulle vilja hänga upp leopardVanja bland alla halsdukar ;) Har vi nämnt att vi gillar djurmönster...

Äventyr på Östermalm (obs! känsliga läsare varnas för läskig fågelbild)



I går var vi på ett möte. Eller - vi skulle på ett möte men det blev inställt i sista stund, så då roade vi oss med att vandra runt lite istället. Av någon anledning är alla våra möten på Östermalm, något vi (sjukt inbitna får vi erkänna) Söderbor tycker är lite spännande då det är en stadsdel vi inte rör oss i så ofta annars. Men - nu fick vi alltså lite tid över, så den spenderade vi med att spatsera runt i denna tjusiga del av stan. (Fråga oss inte om älgen med snabba glasögon ovan, men han dök upp när vi googlade på "meeting cancelled"-bilder. Så då får han väl vara med då.)

 
Det visade sig att det var en rackarns massa som hänt sen vi sist var på Östermalm, ett helt kvarter hade rivits och det var faktiskt otippat spännande att se rivningsmaskiner äta sig in i hus. Vi stannade till och kikade, och snart stod en hel folksamling där och spanade på väggar som föll till marken. Om Stockholms stad tog en femma av alla som ville se hus rivas så skulle vi kunna slopa skatten tror jag, det var ett himlans intresse.


Vi fick också uppleva en platt fågel, mitt i rusningstrafik låg den där och...var platt. Stackars s(k)ate. Rivingshus och djurkadaver alltså. Östermalm - det nya knivsöder? En spännande dag.

Då & Nu

En stilla reflektion: vi öppnade ju GlamMom.se i juli i somras. Innan dess jobbade vi med allt möjligt förberedelsepyssel, till exempel att göra fina etiketter till våra pärmar (se ovan). Titta så fint; logga, färgutskrift och allt.

Och sen drog vi igång shoppen. Och numera ser våra pärmetiketter ut såhär (se ovan). Hastigt nedkladdade lappar, fräsiga färgutskrifter med loggor är ett minne blott. Konklusion: vi har rackarns mycket mindre tid nuförtiden. Och det är vi lika rackarns glada för. ;-)

Den episka Laila-effekten håller i sig


Det är helt klart fler än vi som tycker att Laila Bagge Wahlgren är inspirerande, med tanke på hur många som tittat in hos oss efter att hon bloggade så tjusigt om vår fräsiga shop. Det känns alltid trevligt när besöksantalet går upp med drygt 200%. ;-)


Tack vare Laila-effekten har vi slagit såväl besöks- som beställningsrekord...! Och när vi var klara med att packa alla ordrar i morse hade vi kunnat hoppa i och bada bland alla rosa påsar om vi hade velat. Sånt gör vi ju ibland här på GlamMom.se.


Skål och välkomna alla ni nya fina kunder som hittat hit, och skål och tack Laila! ♥

Laila-effekten!


En av våra absoluta favoritmamas - den fantastiskt fräsiga Laila Bagge Wahlgren - har upptäckt oss! Hon har shoppat loss på GlamMom.se och skriver himlans fint om det i sin blogg, kolla här för att se vad hon skriver! Förutom att det är roligt att en sån fräsig mama har hittat oss, så blir vi extra glada eftersom vi älskar driftiga brudar, och Laila är ju sinnebilden av en sådan; en riktigt inspirerande businesswoman! :-) 


Och det är fler än vi som tycker att Laila är inspirerande - efter hennes blogginlägg har vi fått känna av Laila-effekten...och den är inte att leka med kan vi tala om! I vanliga fall brukar vi ha ett tio/tjugotal kunder som strosar runt i vår cybershop, men minuterna efter Lailas inlägg sköt siffrorna i höjden. (Se ovan.)


...och efter ytterligare några minuter såg det ut såhär... :-) Laila-effekten. Den e fin den. Trevlig helg på er! ♥♥♥

Holy Sweet!


Under vårt runtrännande på stan i går sprang vi förbi våra vänner på Holy Sweet som precis är i färd med att iordningställa sin fantastiskt vackra lokal på Artillerigatan i Stockholm. På bilden ovan ser ni hur den ser ut just nu, och vi kan lova att det kommer bli en av de finaste lokaler man någonsin sett när den är färdig (vi återkommer med bildbevis!). Dessa två fantastiskt begåvade tjejer pysslar nämligen med bakverk på sjukt hög nivå, och allt de rör vid blir till vackra, fluffiga, sockriga, pastelliga, gräddiga små konstverk.


Ett exempel på deras fingerfärdighet. Förstår ni nu när vi säger att deras lokal kommer bli bland det finaste man sett? De har liksom det estetiska handlaget kan man säga. I mängder.


För att citera Elin Kling; CRAAAVIIIINNNGGGZZZZZZ!


Vansinnesvackra tårtor gör de också, lägg märke till svanarna (!), blommorna (!!) och ballerinaskorna (!!!).


Till slut bjuder vi på en bild med små kakor i form av sparkdräkter... Kan vara bland det sötaste man sett. Oj oj oj. Fräsiga bakverk är en riktig konst, och Holy Sweet-tjejerna är riktigt grymma!

Girl power!

Vi ÄLSKAR ju driftiga brudar, och en av de bästa och mest driftiga vi vet är vår fantastiskt duktiga kompis Olivia som har ett drömjobb som hon är sjukt bra på, och som lever loppan i New York. Hon är så inspirerande att Entreprenörsbloggen precis intervjuat henne, läs och inspireras av denna begåvade dam här!

Stadsvandring

I dag har vi haft en riktig fixåtrix-dag! Vi har sprungit på ett gäng möten, och ränt en rackarns massa ärenden. Och förutom att det är kul att springa på möten och fixa ärenden, så är det också himlans roligt (för oss som spenderar större delen av vår vakna tid på kontoret...) att få ränna runt lite på stan. För då ser man ju en massa kul saker. Som de fantastiskt fräsiga glasögonfodralen som ligger och lockar i bilden ovan. Man kan ju aldrig ha för många leoparder liksom.

Vi gick också förbi denna flådiga herrbutik, mycket tjusiga kläder på mycket tjusig gata. Men - något är fel med denna bild. Ser ni vad?

The Claw! THE CLAAAW! Vad händer egentligen här nere i handområdet?! Om en hockeyfrilla brukar beskrivas som "business in the front, party in the back" är det här "yuppie at the top, killer at the bottom". Eller rätt och slätt "Patrick Bateman".

Höstpromenad


Det är inte så ofta som vi tar oss upp ur bunkern (kontoret) förutom när vi äter våra goa luncher förstås ;) Men i förra veckan tog vi oss ut på en härlig promenad och självklart dokumenterades den.. vackert värre, eller hur?!






Vi hade svampögonen med oss också... Go kväll från oss ♥

RSS 2.0