Hola Costa Rica!

Nu är vi här! Nu har vi fötterna i sanden, tjohoo! Efter en rackarns lång flygning och ytterligare en resa i ett inrikes miniplan (med plats för 12 personer, se ovan - ser ut som att vi sitter i typ en folkabuss, men icke!) har vi nu landat i Santa Teresa, Costa Rica paradiset på jorden. Vi kan säga som så att vi är sjukt nöjda.

Att åka miniplan var lite som att åka buss i luften. Man kände verkligen att man flög, om vi säger så. Eftersom det också var rätt blåsigt kände vi absolut verkligen att vi flög, om vi säger så. När någon slags varningssignal dessutom började pipa tokhögt inne i pyttekabinen kände vi absolut verkligen ojojoj jäklarns rackarns att vi flög, om vi säger så. Men det gick ju bra. Skicklig pilot som lyckades landa mitt i djungeln på en landningsbana som inte är mycket större än en fotbollsplan. Så skicklig att vi ville ta en idolbild, se det tjusiga resultatet längst ner till höger.

Eftersom vi faktiskt inte haft semester på över ett år tänkte vi att det kanske tar ett tag innan man varvar ner helt och landar i semestermode. Men vi kan tala om att det gick rätt snabbt. På 5 röda ungefär.

...men trots att Stina sköter shoppen därhemma, så kan vi ju inte bara lämna allt därhän. Egenföretagare får jobba lite, även på semestern. Tur då att man har ett så rackarns kul jobb! :-) ...och att man kan jobba från ett hus på stranden med fötterna i sanden.

Solnedgångsskål från oss! ♥ ♥ ♥

Kommentarer
Postat av: jesse

Herregud vad underbart det ser ut!!!! Ni är verkligen värda den här semestern, njut nu!



kramar

2012-01-06 @ 01:11:08
Postat av: Vanja & Malin

Tack söta du! Vi har det finfint kan vi lova! :-D



Kram från oss!

2012-01-06 @ 04:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0