GlamMom-galej

I fredags var vi ute på galej, tjohoo! Vi ville tacka en av våra modeller för hennes (och hennes boobs) fantastiska insats för GlamMom.se. :-D Så vi drog med henne till Supper och gick loss på en hel hög med otroligt smaskiga smårätter. Till och med bläckfisken fick de till, Supper-folket. Inte det lättaste, då den oftast består av de där gummiaktiga ringarna man pillar bort ur marinarapastan. Men på Supper slank den ner minsann, bra betyg!

Det slank också ner en hel del Cava. Och rött vin. Och vitt vin. Det var två rätt trötta GlamMom-direktriser som vaknade upp på lördagen kan vi avslöja. Inte heller vår modell klarade sig undan opåverkad, som ni ser har hennes blykeps redan börjat spontanutveckla sig på bilden ovan.

Förutom god mat, så begåvades vårt sällskap med en alldeles utomordentligt förträfflig servitris. Som dessutom var gravid, kanske en framtida kund? (Vi kunde ju såklart inte hålla oss ifrån att tipsa om GlamMom, inte ens tre flaskor vin hindrar oss från att upplysa världen om vår webbshops existens... ;-D) Hursom - Elli, tack för ett fantastiskt omhändertagande!

En sjukt trevlig middag med sjukt god mat i sjukt gott sällskap på ett sjukt trevligt ställe, fortsatte sen med sjukt mycket dans på sjukt roliga Vassa Eggen; en sjukt bra kväll helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0