Presseventet!

Nu så! Sent omsider kommer här ett gäng bilder från det pressevent som vi hade i onsdags. :-) Massor av fantastiskt härliga människor kom och hängde med oss, och vi hade jättekul! Men rackarns vad mycket pyssel det var att få ihop allt, ovan ses Malin styra med snittarna till det fräsiga snitt & dessertbord som vi bjöd gästerna på.

Skumpa skulle ju också hällas upp förstås! :-D Eftersom det var rätt många gravida som kom, så blev det dock en del över. Undrar just vad som hände med den? Hmmm...

Alla GlamMoms fina underkläder skulle hängas upp tjusigt på klädhästen.

Modell 1 skulle sminkas...

...precis som modell nummer 2... Tusen tack till superduktiga Tamara och Carolina från International Makeup Center som gjorde ett grymt jobb med att glamma till våra snygga modeller!

Linda från Holy Sweet (som gjorde vårt fantastiskt vackra och smarriga dessertbord) fiffar uppdukningen.

Och sen kom gästerna! Himlans trevliga var de!

Dessertbordet.... Mmmmmm...... Och det smakar till och med ÄNNU godare än det ser ut som sagt... Otroligt men sant. Tack underbara Holy Sweet för att ni var med och förgyllde vårt event! 
Dessertbordet var - minst sagt - "bloggvänligt"... Många bilder togs på de söta bakelserna.


Och man förstår varför...



Några av dem slank ner i Malin & Vanja också. Såklart. De var ju rosa å allt.


Sen var det dags för modevisning! Ekologiska märket Aniélina var först ut, rackarns vad fint!


Sen smög vår leopard Berry Monroe in och fräste runt.


Ella Rose dansade omkring och gjorde succé.

/>

Vi berättade lite om oss, vår idé med GlamMom.se och våra bh:ar. Vi pratade också om lite annat smått och gott som vi har i shoppen, som t ex våra Posh Pads som alla gästerna tyckte var väldigt roliga. :-)


Sportbh:n var det många som gick igång på, modellerna fick tom jogga runt lite för att visa hur bra den funkar. ;-)



Snälla gäster som satt som små ljus under modevisningen.


Som vår Grand Finale hade vi såklart vår Kungligt snygga Victoria Bra i Royal Blue! Och självklart bar modellerna tiaror när den visades. :-D Ska det va så ska det va. Liksom.


Alla som kom fick varsin goodiebag, fullpackad med lyxiga GlamMom-prylar. :-D Det blev ett riktigt kalasevent, superkul! Tusen tack bästa Hannah & Amanda för uppstyrande av jättefin lokal och allt fantastiskt folk som kom, tack Holy Sweet för allt vackert och smarrigt ni bidrog med, tack till våra toksnygga modeller, Tack till Tamara & Carolina som sminkade så fint, tack till Stina Wikström som  tagit alla finfina bilderna från eventet och tack till alla fina människor som kom och hängde med oss! TACK! ♥ ♥ 


Kommentarer
Postat av: Anonym

underbart!!! vad schysst det såg ut, allt! kramar från götet

2012-03-18 @ 21:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0