We ♥ Rosa


...så pass mycket att en av oss (än så länge, Malins sug efter godisfärgat hår växer tror jag) även låter håret skimra i denna fantastiskt fräsiga färg!

Mera presenter åt folket!


För några veckor sen införde vi en presentinslagningsruta vid kassan som man kan klicka i om man vill att vi ska slå in varorna i ett paket innan vi skickar dem. Och till vår stora glädje utnyttjas detta ganska flitigt, vad härligt att så många är så snälla mot varandra och ger bort presenter. Det gillar vi! :-D Ovan är två små paketdarlings som slinker iväg från kontoret i dag! 

HotMilk-tävling!


...åsså var vi igång med tävlandet igen! :-D Den här gången kan man vinna en väldans fräsig bh från HotMilk!


Kika in hos MansonDust om du blir tävlingssugen... :-)

Tråkigt på jobbet #1


Här på GlamMom-kontoret är det såklart aaaaldriiig tråkigt, men för er som behöver en liten paus från jobbet (och slinker in här på vår blogg en stund...) så har vi en liten treat i dag: VANSINNESROLIGA Lonely Island´s "I´m on a boat!". Luta er tillbaka och njut av musikironi på hög nivå.

Why not?


Ska man ha en bil kan den ju lika gärna vara rosa.

Spännande värre!


Nyss landade en kartong här på kontoret, sprängfylld med bh-godis från HotMilk! Håll utkik efter dessa fräsiga nyheter i shoppen på HotMilk-sidan...

Vi e bra på att mysa vi...


Vad gör det att man möts av kyliga höstvindar och mulna moln (hmm, kan moln vara mulna?) på väg till jobbet, när ens partner in crime välkomnar en med en kopp varm cappuccino med vispad grädde och kanel...? Ingenting alls kan jag glatt tala om! :-) Det får till och med gärna komma fler kyliga morgnar som denna... ;-)

♥ Älska ♥ älska ♥ kaffe ♥


Som vi tidigare har nämnt så snurrar inte GlamMom.se-kontoret utan kaffe. Extra roligt är det när man får sitta och sippa på riktigt god java (svårare att hitta än vad man kan tro...) som är framtagen av driftiga kompisar som styrt upp ett litet krogimperium i våra hemkvarter.

Borta bra men hemma bäst


Efter att ha varit och äventyrat i Finland är jag nu tillbaks på GlamMom-kontoret. Och vad möts man då av? Jo - världens mysigaste partner in crime har styrt upp världens mysigaste Välkommen Hem-frulle! Kaffe, croissanter, gott bröd, goda pålägg, ekologisk yoghurt med hemmagjord plommonkompott...


Den sötaste (rosa såklart!) juice man någonsin sett hade också smugit sig in på frukostbordet. Jag älskar mitt jobb. ♥  Och min partner in crime. Tack bästa Malin! ♥

Grattis Kicki!

Nu är tävlingen i Carola Wetterholms blogg avslutad, så vi säger grattis grattis till Kicki som lämnade en kommentar vi bara inte kunde motstå, humor biter alltid på oss på GlamMom.se-kontoret! :-D Såhär skrev Kicki för att charma till sig ett set med Berry Monroe amningsbh och matchande trosa:

"Födde mitt andra barn i juni och har sedan dess struttat runt i mina HM-BH:ar. Jag har otroligt mycket mjölk och har fått "ena" riktiga Dolly Parton bomber. Mina bomulls BH:ar har inte den bästa hållningen utan gör att mina bröst pekar söderöver när jag står och hoppar ur när jag ligger på sidan. Inte optimalt när jag har min lille Nilas bredvid mig ammandes på natten (ohh ja, vaknar i en mjölksjö de flesta morgnar:-). Min absoluta favvo färg är rosa och jag älskar leopardmönstrat, ni erbjuder en kombination och det är ju bara för bra för att vara sant. Jag skulle känna mig så otroligt fin i denna smällkaramell att jag skulle gå tröjlös hela dagarna. Hahaha, kanske överdrev lite nu men jag slipper iaf skämmas när jag tar av mig tröjan utan kan i stället känna mig snygg."

Vi ser fram emot en tröjlös Kicki på gatorna! ;-)

Ibland händer det

Precis som att Fantomen ibland hoppar ur tightsen och går på gatorna som en vanlig man, så händer det att vi här på Glam Mom åker till Finland på songwriting camp för att skriva hits. Ovan jobbas det på det franska (jupp!) mästerverket "Bisous Bisous"!

Snart är vi här!



Det vill säga ute på skäret och njuter av de sista värmande solstrålarna ♥ Men först är det dax att utse vår vinnare i Carola Wetterholms blogg tävling :) Så håll utkik både på bloggen och på fejan vetja :)

Du har fortfarande chansen...


...att vinna ett riktigt fräsigt amningskit med både bh och trosa från oss, tävligen pågår t.o.m. midnatt i dag torsdag. Ta chansen och tävla på Carola Wetterholms blogg. Stort lycka till!

Ännu mera...


...rosa!!! Vi kan ju inte få för mycket av rosa, så därför blev vi så glada när vi häromdagen hittade denna härlig Snapple-drinken på menyn, och se vilken fin bild Vanja knäppte :) Tjoho för rosa snappeldrycker ;)

Hej då Vanja...



...säger jag när bästa partner-in-crime drar iväg till grannlandet för att skriva låt hits ;) Dax att styra skeppet själv ett par dar, med det ska nog gå galant! Mega lycka till Vanja! Jag hejar på dig ♥ //M

Förmiddagsfika #2



Vi välkomnar ännu en solig och härlig höstmorgon! Just denna tisdag var det ljuvligt att avnjuta morgonkaffet med en pust från denna fantastiska (kardemummaluktande) Änglatrumpet  som vi har utanför kontoret. Nu är det en lätt match att börja jobba igen med doften av nybakta bullar i sinnet :)

Ibland kan något litet betyda mycket


Vi heter ju Glam Mom och gillar således helt klart glammiga grejer. Men - det betyder inte att vi måste bada i Gula Änkan varje morgon och livnära oss enbart på iransk kaviar för att vara nöjda. Att hitta små saker som glammar till vardagen är minst lika viktigt, som den här nyckeln strösslad med hjärtan till exempel. Extra glammigt blev det av att den införskaffades i spontan överraskningspresent av en väldigt snäll fästman. Tack älskling. ♥ //V

Mammafika!


De rosa kassarna nedan var fullpackade med bh:ar och små gottepåsar till alla fina mammor som var på fika här i grannhuset. Efter kaffet agerade vi nämligen tupperware (tutte-ware?)-partyarrangörer och visade upp vårt sortiment för att göra lite tjusig reklam för GlamMom.se. Sportbh:n gjorde stor succé vilket var kul, och två av tjejerna var dessutom amerikaner som mycket väl kände till vilken insats La Leche League gör för amningsupplysingen i USA. Mycket trevlig eftermiddag med mycket härliga nyblivna mammor, tack för att vi fick komma! :-)

Vart...


...är vi (och de här fräsiga påsarna) på väg just nu månntro...?

Nu tävlar vi igen!

Eftersom vi tycker att så många som möjligt ska kunna sätta tänderna i våra fräsiga amningsbh:ar så gillar vi att ha tävlingar. Och nu är det dags igen! Denna gång i mysiga 9-barnsmamman Carola Wetterholms blogg där man kan vinna en tjusig Berry Monroe (se ovan) plus en matchande och lika tjusig trosa. Besök hennes blogg för mer info om hur man tävlar! Lycka till!

Lite rosa piggar ju alltid upp liksom

Vandrade precis förbi den här vackra skapelsen utanför en butik vid Mosebacke. Vad gör man när man har en snygg, men kanske lite trist, stol? Man spraymålar den rosa förstås! Så blir livet lite fräsigare.

Att bestämma själv

Vi har ju tidigare nämnt att den stora fördelen med att vara egenföretagare är att man är sin egen chef. Man får välja sin egen kontorsinredning (hejdå fula plastprylar i svart - välkommen cupcakeformade burkar!), och man bestämmer över sin egen tid. Det tog vi fasta på i går, så när regnet hällde som bäst piggade vi upp oss med att dra till farmor Vaileth. Där bjöds det på klassisk gofika; hallon- och blåbärskaka med lättvispad grädde (som även slank ner i finkaffekoppen he he)... Mmmmm.... Heja egenföretagande! :-D

Recension


Liza, som vann tävlingen i Stina Auers blogg, har nu fått hem sitt underklädeskit till Oslo där hon bor och bloggar om sitt liv som nybliven mamma. Vi är så glada att paketet hittade henne ända borta i Norge, och ännu gladare att hon skrev en sån fin recension av Rumi Noirbh:n och Ella Rose-trosorna som hon fick hem. Tack tack tack Liza! :-) Och härligt att du också är ett fan av färgen rosa - man kan ju ALDRIG ha för mycket rosa tycker vi... (Något som blir mycket uppenbart när man kikar in i vår shop. He he.)

Djuriskt #2


Vår faiblesse för djurmönstrat har självklart inte undgått våra vänner, så när Malin fyllde år häromsistens begåvades hon med skapelsen ovan av snälla Annika. Tigermönstrad box, som vilar på vår leopardduk - och till och med en liten rackarns apa som har smugit sig in! Vi älskar leopard och tiger, men vi diskriminerar inga djur. (Även om vi tvivlar på att råttmönstrat kommer bli en storsäljare.)

Veckans Ami!


Hon e tillbaka - nu är det dags för Veckans Ami! I dag delar hon med sig av uttrycket "Hon är lång som en humlestör". Kan vara himla bra att ha på lut om man möter en lång kvinna och vill beskriva denna. Funkar även på män.

En regnig måndag morgon...



...kan ju inte börja bättre! Lagom till förmiddagsfikat fick vi besök av detta lilla söta rådjurskid ♥ Plaskblöt låg han (eller hon?) och slappade i hörnet av trädgården, gulligullgull säger vi :)

Internt


Malins bästa vän för tillfället.

Fredagstradition


En härlig grej med att vara egenföretagare är att Man Bestämmer Själv. Till exempel har vi infört traditionen med fredagsvin; vad vi än äter till lunch på fredagar så ser vi till att det slinker med lite gott vin. Och det behöver inte vara några finluncher för att de ska begåvas med alkohol, nejdå. Rosé funkar finfint med Maxburgare upptäckte vi i dag.


Sicken symmetri! Rosé + Max vegoburgare = Sant


Som sagt, det krävs inga finluncher för att de ska förtjäna ett glas vin, en annan fredag rosébubblade vi till grillkorven! Heja vardagslyx!

Musikmagi


När man kommit över det faktum att (ännu) en underskön ung tjej förstört sin mun med alltför frekventa besök hos fillerskliniken (hello duck lips!), så landar man i en fullkomligt magisk låt. Beroendeframkallande bra.

Rosa rosa rosa


...är ju (uppenbarligen...) vår favoritfärg, så om vi någon gång öppnar en fysisk butik så kanske vårt skyltfönster får se ut som detta som vi sprang på i Gamla Stan; rosa skyltdocka, rosa bord, rosa lampa... Fast iom att det var 15% rabatt på allt i butiken så kanske det inte är ett recept på framgångsrik skyltning trots allt? ;-)

Som egenföretagare...


... är det ju så bra att man kan välja bort alla tråkiga inredningsdetaljer så som plastblommor och tråkiga glasvaser. Så när vi hittade denna supersöta porslins-cup-cake-förvarings-skålen var det ju självklart att den skulle få sin plats här på kontoret :)

Fiffigt att vi även får plats att förvara vårt favoritglans från Dr Lipp där!

Vanja + Dr Lipp = ♥


Nu är det höst...


... och vi har såklart rustat för detta i shopen! Idag fick vi in nya höstplagg från Boob. Just denna är vår favorit ♥ 
Ready Flex Fleece är en superhärlig amningsfleecetröja med multifunktioner. Vi har såklart testat den och vi kan konstatera att den är grym! Så nu kan det regna och ruska så mycket det vill. Välkommen höst!

Djuriskt


Som de flesta av er listat ut vid det här laget så har vi ju väldans svårt att tacka nej till djurmönstrade prylar. Så i helgen fick de här nya fynden flytta in på kontoret - för vadderade galgar i leopard och tiger kan man ju aldrig ha för många av.


Och då våra älskade tigertofflor nu gjort sitt (söndernötta), så fick även dessa nya toffelfynd göra entré. Och de ÄR faktiskt djurmönstrade de med - hundtand räknas...

Introducing: Veckans Ami!


Vi avslutar veckan med att introducera vår nya hjältinna - Ami! Hon kommer från och med nu figurera med jämna mellanrum här i bloggen och dela med sig av sin (ibland något luddiga) visdom. Vi inleder med den moderna klassikern "Kaprifolen rymmer in i olvonet!".


Högst självklart, som synes ovan. Trevlig helg på er!

Hur i hela världen...



...betalar man hyra som nystartat företag? Jo, man fjäskar till sig ett gratis kontor hos snälla föräldrar :) Vi är så sjukt nöjda med vårt compact office och med den fantastiska servicen som ingår här! Det bjuds på goluncher och härliga fikapauser med nybakta vinbärsgrottor, inte alls dumt faktiskt. Det enda negativa skulle väl vara att vi ökar några hekton (kilon) i vikt, men det får vi kompensera med att packa ännu fler ordrar ;)
Vi tyckte ändå att det var dax att betala tillbaka på något sätt. Så vad sjuttsingen hittar man på då? Vi fnurlade och kom sen på att till kulturintresserade hyrsevärdar kan man hitta på nästan vad som helst! Till slut fick det bli en date-night i operans tecken :) Biljetter till Madam Butterfly på Folkoperan och med bubbel i pausen! Sist men inte minst, fjäskchoklad (jo det finns faktiskt) att njuta av under föreställningen. Vi hoppas att det blir en härlig och minnesvärd kväll för våra underbara hyresvärdar ♥


RSS 2.0