Sverige nästa superstar, vi lovar!

Förutom fräsiga amningsbh:ar pysslar vi på GlamMom även med lite annat. Som att skriva låtar till exempel. Och i september när Vanja drog på sig låtskrivarhatten och åkte till Finland på ett songwriting camp lärde hon känna denna unga dam; Noonie Bao. Svårt begåvad flicka. Förutom att göra fantastisk egen musik skriver hon dessutom hits åt andra (den här åt Tove Styrke till exempel), men nu har hon släppt sin förstasingel och RACKARNS vad bra den är! Så det blir ett Musikmagi-inlägg. "About to tell" heter låten, och ovan rivs den av i Nyhetsmorgon. Klicka igång videon och njut av en strålande artist som kommer göra mycket väsen av sig det kommande året. Och nu, om någonsin, passar klassikern: Kom Ihåg Var Ni Läste Det Först! Godnatt.

Bob the Bulldog & coming attractions

I dag fick vi finbesök på kontoret av Bob the Bulldog som visade upp några nya skönheter från vårt märke Freya som kommer dimpa ner i shoppen senare i vår.

Rosa! Rosett! Prickigt! Kan man hitta en fräsigare snyggingbh? (Sorry för den extrema close up-en, men vi kan ju inte avslöja allt redan nu vettni...)

Vitt! Spets! Prickig rosett igen! Kan man hitta en sötare ljus basbh?

Don´t think so.

Fertilt värre!

Vi har ju tidigare förundrats över hur vår fertilt inriktade business verkar sprida sig till sakerna omkring oss. Och i dag hände det igen - vi begåvades med ett dubbelägg! Med lite tur sprider sig fertiliteten till våra löner, vår godisskål och timmarna på våra dygn som ibland inte riktigt känns som att de räcker till.

De kungliga leveranserna fortsätter...

Superdupermegaskitkul att så många gillar vår pinsessbh! :-) I dag lämnar ytterligare ett par stycken GlamMom-kontoret, i kungligt snygg förpackning förstås!

Aftonbladet söndag!

Först tv, nu tidning! Våra underkläder kommer snart få börja skriva autografer då de börjar bli kändisar! ;-) I dag var de med i Aftonbladets söndagsbilaga, jiihooooooo!

Ella Rose och Amber Plum gjorde ett finfint jobb med att visa upp sig tycker vi, Malin och jag är mycket stolta. Kul att det inte var ett gravid/amningsreportage utan ett "vanligt" underklädesreportage, för det går precis lika bra att använda våra underkläder även om man inte är gravid eller ammar såklart. :-)

Kungligt!

Vi utlovade ju kungligt snygg leverans till den som beställer The Victoria Bra, och vi håller vad vi lovar minsann! Vad tycks? ;-)

Full fart framåt!

I dag var en fullsmackad dag som inleddes med möte på Perfect Day. Där smidde vi nya spännande planer om ditten och datten och dutten.

Det blev, inte helt otippat, en hel del prat om amning. Och bh:ar. Och amningsbh:ar.

Vi visade också upp vår stora stolthet som vi dillade lite lurigt om i går; vår egendesignade och unika amningsbh som är speciellt framtagen till vår kronprinsessas ära - The Victoria Bra. Den är redan kändis då den fick slinka med i Amandas blogg i dag.

Den är (såklart!) i Royal Blue och vi kan utlova kunglig touch på leveransen för dem som klickar hem den... ;-) Finns endast i begränsad upplaga, och bara hos GlamMom.se såklart. 349 pix kostar denna fräsiga kunglighet och hittas här.

Åsså måste vi såklart säga GRATTIS! En minisessa! We like! :-D

Pixlade hemlisar

I dag landade en mycket efterlängtad leverans här på kontoret. Vi har nämligen för första gången varit med själva och designat en egen bh-modell, dessutom till äran av en mycket speciell (och extremt välkänd...) person. Det var stor spänning i luften när de första exen togs ur lådan...och jäklarns vad fina de var! :-D Det är dock inte riktigt dags än för denna läckerbit att göra entré på GlamMom.se, så vi håller den hemlig ett litet slag till. Men snart får den se dagens ljus, vilken dag som helst nu tror vi... Hmmm, kryptiskt värre.

Florist javisst

Det är himla trevligt att dela kontor med en amatörflorist (läs: Malin). Hipp som happ så pysslas lite tulpaner och videsnufsar (vet att de inte heter snufsar men kommer inte ihåg vad de heter - snuttar? Videfluffar? Jag ger upp.) ihop såhär fint.

Maggan!

Underbara Magdalena Graaf bloggade om oss i dag, tjohooo! Ovan ser ni henne iförd bh- och troskitet Ella Rose, möjligen på ett något innovativt sätt, men en skönhet klär i allt. We ♥ Maggan! Vi lovar att underkläderna funkar lika bra på andra ställen på kroppen dock, även om vi misstänker att vi nu ser starten på en stark trend som kommer orsaka många spännande huvudbonader och ännu fler trafikolyckor.

Fake it til you make it

I dag var vi i fotograferingstagen igen, fler nyheter kommer nämligen ploppa upp i shoppen snart... Missade dock att be modellen styra upp naglarna innan plåtningen, så vi fick ägna lite tid åt att skrapa bort svart nagellack (aceton är dessvärre inget vi brukar ha på kontoret). Men så kom vi på att inte så många fingrar faktiskt syns på bilderna, så vi bestämde oss för att vara strategiskt lata och bara fixa till de naglar som visas.

Funkar finfint. ;-) Heja strategisk lathet!

Finbesök!

I dag hade vi finbesök på kontoret, då sjukt fräsiga och toktrevliga skådespelerskan Mirja Turestedt (Arn, Millennium) kikade in hos oss. Det är ett ganska bra tag tills hennes bebbe kommer, men det är aldrig för tidigt att reka lite amningsbh:ar. ;-) Och den här snyggingen fick följa med henne hem på stört. Vi ser fram emot en mini-Mirja!

Gravida tulpaner!

En lyx vi unnar oss är att alltid ha färska blommor på kontoret, så varje måndag köps det något nytt och fint. I dag begåvades vi med supersöta lila bolliga tulpaner. ...som dessutom hade fullt av knoppar på sig - de var gravida! Vet inte om detta är vanligt, eller om vår fertilt inriktade business även sprider sig till kontorets blommor. Hursomhelst så kommer vi följa dessa tulipanabebbar med spänning!

Mellokung

Om vi tyckte att Loreen var mellons drottning senast, så var Mattias Andréasson kvällens solklara mellokung. Om den här låten inte blir en tokhit så lovar vi att äta upp en Amber Plum.

Fixarpappor

I fredags kom Malins pappa på fikabesök, och eftersom han är en himlans händig karl så satte vi honom i arbete så fort sista kaffeslurken var uppdrucken. Två tavellister har stått och sett ledsna ut i ett hörn här på kontoret sedan innan jul. Vi har helt enkelt inte haft tid att få upp dem. Men tack vare Leffe tronar de nu tjusigt på väggen och ser väldigt stolta ut över att få bära upp en massa fint.

...som till exempel vår första order (som vi såklart ramat in :-D). Tack Leffe! Om du någonsin känner behov av en amningsbh garanterar vi dig finfin rabatt!

Förutom hylluppsättarfix och trevligt sällskap begåvade han oss även med en present. Och inte vilken present som helst, utan faktiskt en som vi själva redan hade spanat in, men inte unnat oss; en hjärtformad post it-lapphållare! Jihooo! Vi som älskar kontorsprylar som inte känns som kontorsprylar blev ungefär lika uppspelta som Lindsay Lohan på crack Bamse på dunderhonung, tack bästa Leffe (och bästa Ami som vi misstänker också hade ett finger med i post it-spelet)!

Närbild på vår nyvunna skönhet. Jäklarns vad vi ska post it-a nu!

Söta sop-pryttlar

Det där med Att Bestämma Själv har vi ju glatts åt ett flertal gånger här i bloggen, och det kommer bara fler och fler tillfällen då man blir så sjukt nöjd över att man faktiskt får det. Så här kommer ett till sånt inlägg. Tråkigt måste: köpa städpryttlar till kontoret. Härligt med Att Bestämma Själv: fasen, vi köper en prickig sopborste så blir det lite roligare! Konklusion (pretto-ord vi vet, men det passade fint här): att vara egenföretagare är grymt! För man Får Bestämma Själv.

Malin ♥ Vanja ♥ Malin ♥ Vanja

Det är inte bara pojkvänner/flickvänner/fruar/makar som ska uppmärksammas lite extra på Alla Hjärtans Dag tycker vi, vänner och kollegor ska såklart också få lite extra mys en dag som denna. Eftersom vi är både och, så firade vi varandra med minisemlor. :-D

Kaos


I dag har det varit rent och skärt (på alla sätt och vis ;-D) kaos här på GlamMom-kontoret... Vi har nämligen fotat nya fräsiga pryttlar som snart gör entré i shoppen, och för att få plats att plocka fram fotostudion så måste vi plocka bort.....i princip allt annat. Eller rättare sagt, trycka in allt i ett hörn, denna gång kökshörnan. Vårt vanligtvis välstädade kontor är därför tokbelamrat just nu. Men det är det värt, oj så braiga grejer vi kommer presentera för er snart... Vi tycker dock att vi håller stilen rätt bra ändå; mycket rosa inslag, precis som det ska vara!

Alla ♥ Dag!


"Löjligt Amerrrrrrka-nonsens!"...säger vissa. "Ännu en anledning att fira, tjohoooooo!"...säger vi! Hoppas ni får en himlans mysig Alla Hjärtans Dag-dag i dag (mycket dag i dag hörrni)! Ett hett tips är att knipa åt sig ett av dessa äpplen som ICA styrt upp; helt klart de sötaste äpplena vi sett!

/>

Här på GlamMom.se vill vi såklart göra något extra denna fräsigt kärleksfulla dag, så vi lottade fram tio produkter som det är 15% rabatt på tom söndag 19/2! Kolla in vilka det blev här och se om din favorit slank med...

Snälla karlar!

...det är roligt att se att det trillat in så många beställningar från karlar den senaste veckan. Antingen har våra alltmer metrosexuella svenska män tagit sin metrosexualitet ett steg längre, eller så beror det på att Alla Hjärtans Dag lurar bakom knuten. Hm.

GlamMom-galej

I fredags var vi ute på galej, tjohoo! Vi ville tacka en av våra modeller för hennes (och hennes boobs) fantastiska insats för GlamMom.se. :-D Så vi drog med henne till Supper och gick loss på en hel hög med otroligt smaskiga smårätter. Till och med bläckfisken fick de till, Supper-folket. Inte det lättaste, då den oftast består av de där gummiaktiga ringarna man pillar bort ur marinarapastan. Men på Supper slank den ner minsann, bra betyg!

Det slank också ner en hel del Cava. Och rött vin. Och vitt vin. Det var två rätt trötta GlamMom-direktriser som vaknade upp på lördagen kan vi avslöja. Inte heller vår modell klarade sig undan opåverkad, som ni ser har hennes blykeps redan börjat spontanutveckla sig på bilden ovan.

Förutom god mat, så begåvades vårt sällskap med en alldeles utomordentligt förträfflig servitris. Som dessutom var gravid, kanske en framtida kund? (Vi kunde ju såklart inte hålla oss ifrån att tipsa om GlamMom, inte ens tre flaskor vin hindrar oss från att upplysa världen om vår webbshops existens... ;-D) Hursom - Elli, tack för ett fantastiskt omhändertagande!

En sjukt trevlig middag med sjukt god mat i sjukt gott sällskap på ett sjukt trevligt ställe, fortsatte sen med sjukt mycket dans på sjukt roliga Vassa Eggen; en sjukt bra kväll helt enkelt!

Just nu...


...är vi på inköpsmöte hos mysiga DianaBoob. Hon vet precis hur man smörjer oss: gott kaffe och mycket bullar.


Det är trevligt att se att det faktiskt finns kontor som kan tävla med GlamMom.se vad gäller rosa-het. ;-)

*smask*

I dag har vi varit på möte med Holy Sweet, vars bak konstverk vi ju yvts över här i bloggen ett flertal gånger tidigare. Senast vi träffade dem var på deras invigningsfest som var lika vacker som den var smaskig som den var jäkligt rolig. Vi har längtat och längtat efter att hitta en möjlighet att jobba ihop med dem, och nu har det perfekta tillfället dykt upp... Vad det är få ni veta lite senare. ;-)

Vi köpte med oss kaffe till mötet, men höll på att sätta det i halsen när vi såg kvittot. Var tvungna att räkna, dubbelkolla, räkna igen och dubbelkolla igen. Men jo, det stämde; 108 pix för tre cappuccinos. 36 spänn styck! Vi vågar inte ens tänka på vad tre latte hade kostat... ;-) Hej Östermalm! Nåväl, till klassiska Tösses försvar måste vi ändå säga att det var riktigt goda cappuccinos, tur det. Kaffesnobbar som vi är.

När kaffet var så panikdyrt var det finfint att (gratis) få världens lyxigaste bakverk som tilltugg. Det smaskades loss på macaroner och cupcakes (vi hade förberett oss noga och svultit hela dagen), och ojojoj vad lätt det slank ner. Sjukt gott. De kan sin pryl, de där Holy Sweet-tjejerna.

Allt de gör är som små konstverk, här ser ni en kaka i form av en bröllopsklänning. Vad som inte syns är att den skimrade i pärlemor... Pust, så fint. Känns så otroligt kul att vi får kliva in i deras värld och ta med oss en bit av den in i GlamMoms universum i och med det här samarbetet, can´t´wait!

Eftersom det är så mycket tjusigt som man vill ta kort på när man hälsar på hos Holy Sweet spenderar vi alltid den första kvarten med att ränna runt med mobilerna och fotafotafota. Vad man än tar på så blir det snyggt, de kan som sagt sin sak de där flickorna.

De pillar dessutom ihop toksnygga blomsterarrangemang. I dag upptäckte vi att liksom allt de rör vid blir vackert. Till och med när de tog anteckningar ang vad vi ska göra ihop så skrevs de ner sådär sirligt och vackert som man själv alltid önskar att det ska se ut när man skriver ner saker. De går all in helt klart. Attention to detail så att säga.

Denna söta cupcake får avsluta dagens bloggande. Och det gör den med den äran skulle vi vilja påstå. God natt!

Ett år går snabbt...

Den här bilden togs för exakt ett år sen. Då hade vi precis fått hem våra första bh:ar, och höll som bäst på att planera allt inför GlamMom.se´s födsel. Oj vad vi jobbade. Tusen grejer som skulle styras med. Phu!

Nu ser vi ut såhär; lite blondare, lite gladare. Och oj vad vi jobbar. Tiotusen grejer som ska styras med. Phu! Men rackarns vad kul vi har!

Tjolahopp vilket fantastiskt år det här har varit, vilken jäkla resa! Det är nästan så vi blir lite tårögda när vi tänker på att vi för ett drygt år sen satt här, drack 18 cappuccinos på raken och spånade på om vi inte skulle ta och starta något ihop? ...kanske försöka styra upp det bedrövliga amningsbhträsket? *blinkande glödlampor tänds över våra huvuden, vi beställer in ytterligare 15 cappuccinos och börjar spåna på allvar* Och i dag är GlamMom.se verklighet; vi går till jobbet varje dag, vi sköter vårt företag och vi har kontakt med våra sjukt mysiga kunder (vi tror på allvar att vi har världens skönaste kunder, trevligare människor får man leta länge efter). Nej, nu blir det nog allt till att fälla en liten tår i alla fall...

Så mycket bättre

Trevlig dag det här. När vi slank in och skulle köpa kaffe i dag på ett för oss nytt ställe så trugade herrarna bakom disken på oss godishjärtan. Free of charge. Rosa dessutom... Vilka pluspoäng! Kan dagen bli bättre månntro? :-D

Jorå. När vi tryckt i oss hjärtanen trugade de vidare, vilket slutade med att vi utöver vårt kaffe även fick med oss en påse bondkakor. Free of charge - igen! Herrarna måste känt lukten av två godisgrisar och vädrat Återkommande Kunder som de kunde snärja med smak-bakverk. Smart tänkt, såna metoder funkar alldeles för bra på oss. Så, tillbaka kommer vi; första men inte sista gången på detta sköna ställe. Om inte annat återvänder vi för att avnjuta de två herrarnas sköna stil: dödskalle-t-shirt och bondkakor kryddat med ett GlamMom.se-visitkort (titta noga) - what´s not to love? Nu kan väl dagen ändå inte bli bättre...?

Joho! För sen slank vi iväg och styrde upp våra händer och fötter, en liten belöning då vi jobbat som skållade illrar (känns som om de borde vara himla kvicka?) sedan vi kom hem från semestern. I NYC unnade vi ju oss detta, och oj så beroendeframkallande det var... När man ser hur tjusigt det blir och hur bra det håller vill man ju liksom aldrig måla sina egna naglar igen. Dessutom sprang vi in i en himla härlig kompis (med gulligt kids, pluspoäng igen!) , som liksom vi var där och Unnade Sig Lite. En kompis som dessutom kommer begåva GlamMom.se med sina fantastiska grejer inom en inte alltför avlägsen framtid...spännande värre!

Himla fräsiga kände vi oss när vi lämnade nagelstället. Fräsiga, och Lite Roliga som valt rosa och orange, käcka neonfärger liksom. Ändå tills vi insåg att vi valt exakt samma färger som när vi fixade naglarna senast. Exakt. (Spana in kort nr 6 här för bildbevis.) Då kände vi oss lite mindre äventyrliga, men på det hela taget var det här ändå en himla härlig dag. Natt!

Oanade talanger

En sak som är väldigt rolig med att starta eget är att man upptäcker nya sidor hos sig själv, eftersom man helt plötsligt tvingas att göra allt...själv. I Malins fall upptäckte vi att hon var en jäkel på att ta snygga bilder, det är för övrigt hon som plåtar allt vi har i shoppen. I helgen var hon på landet, och kom tillbaka med en hel (snö)hög idylliska bilder, som nästan (men bara nästan!) gör att man tycker att det är ok med isgator och rysskyla. Titta och njut!
...och eftersom vi i helgen var med i Piteå-tidningen, så kan hon numera även titulera sig Publicerad Fotograf! ;-)

Våra bh:ar är tv-kändisar!


Vi undrade just varför det varit extra myket folk i shoppen i helgen. Vi googlade runt som galningar (trodde ju att ngn blogg kanske skrivit om oss), utan att hitta någonting. Men i morse fick vi reda på att Berry Monroe och Amber Plum dansat runt i knäna på Ann Söderlund och Josefin Crafoord i fredagens Adam Live! Spola fram till 07.30 i klippet ovan för att se hur de skötte sig! ;-) 

Söndagsgodis

Till och med ännu bättre än lördagsgodis.

Mello-musikmagi

Överlägset bäst i kvällens Mello var fantastiska "Euphoria" med Loreen. Svårt att följa upp en sån supersuccé som förra årets "My heart is refusing me", men jäklarns vad de fick till det; sjukt bra låt, sjukt bra prodd, sjukt bra nummer visuellt sett. Och så sjunger hon i Beyoncéklass också. Mycket stolt över duktiga vännen Peter Boström som varit med och skrivit låten. Härligt härligt att de sopade banan med resten av bidragen! Är så exalterad över låtens och numrets förträfflighet att det var TVUNGET att bloggas lite. Nu - godnatt!

Stor humor med paranoid papegoja

Slank in på en sida med citat som bara MÅSTE delas. Briljanta citat från paranoida papegojor. Internet är underbart.
*skrattarsåvigråter*

Lyxpyx!


Som vi nämnde i går har vi ju längtat efter att få visa er GlamMom.se´s senaste tillskott, och nu har de äntligen landat i shoppen. Säg hej till vårt nya märke Aniélina, det är franskt, det är superlyxigt, och det är - tadaaa - ekologiskt!

Förutom bh:ar som ser ut som små bakverk, så gör Aniélina även superfina (och SÅ sköna!) amningslinnen.

De har dessutom fått till grymt söta trosor, som vi fått förmånen att plåta på en riktig modell - istället för på vår anorektiska docka Greta som fått äran att visa upp You!-trosorna... Och ja, vi vet - trosorna ÄR dyra... Men man kan alltid önska sig i present. ;-) ...eller bara njuta av fina bilder. Trevlig lördag på er!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Som vi nämnde förra veckan, så har vi haft en rackarns massa dator- och papersfix den senaste tiden. Man har ju inget annat val än att bara mörsa sig igenom det, så Malin har toktrixat med papper, och Vanja har megapysslat med allt datorkaos. Och i morse när jag (Vanja) kom till jobbet stod denna übersöta lilla present på skrivbordet; en hjärtskål fylld med favoritgodiset fransk nougat, som tack för datorfixandet. (Om det är någon gång man faktiskt får använda uttrycket "Awwwww" i skriftspråk, så är det nu, så here we go:) Aaaaaaaawwww! Hur sött? :-D Jag har världens bästa partner, SÅ skönt att vi är två när det blåser! Tack Malin...

Kan avslöja att den franska nougaten satt finfint, det sa bara *slörrrp* så var den borta. Passade perfekt som middagssubstitut, en kväll som denna när kontoret inte lämnades förrän kl 22.30. Vad det pysslas med till sent på kvällen får ni snart se i shoppen som alldeles strax kommer bjuda på tillökning... ;-)

But whyyyy...?

Promenerade förbi ett nyrenoverat hus på vackra Götgatsbacken i dag, och upptäckte denna nya portprydnad som puttats upp ovanför ingången på huset. 10 poäng för originalitet, men minus 20 poäng för val av prydnadsdjur. Vår otacksamhet inför detta konstnärliga drag kan bero på en panisk spindelskräck (åtminstone från Vanjas håll), men vill man verkligen ha en gigantisk insekt ovanför huvudet varje gång man går in i sin port? Hua. Vad som helst annat hade gjort sig bättre; kolibri, boaorm....pudel?

I Costa Rica fick man stå ut med gigantiska spindlar lite till höger och vänster (syns inte på bilden, men de flesta hade en storleksgrad omkring en knuten näve - och vi snackar inte barnnävar direkt! *brrrr*), men då fanns det liksom gott om sol, strand och pina coladas som vägde upp de åttabenta filurerna. Rysskyla, beckmörker, isgata PLUS gigantisk spindel som välkomnar en hem från jobbet varje dag = not so much uppvägning.

Skralt i skåpen

Vi är rätt bra på att lyxa till vardagen här på GlamMom.se, men det är inte alltid vi får till det. I dag upptäckte Malin att hon glömt matlåda, och inte hann vi med att springa ut och köpa något heller (bråda dagar just nu!). Så det fick bli en liten stackars sojakorv som hon lyckades jaga rätt på i något hörn av kylskåpet. Idag är vi OglamMom.se.

RSS 2.0