Dagens lunch


Om Ami kan så kan Vanja! Idag bjöds det på "omelett á la Vanja" till lunch. Ecoägg och mycket fetaost verkar vara grejen :) Smarrig är bara förnamnet på hur god den var! Mätta och belåtna kan vi nu återgå till orderpackandet, heja löning säger vi ;)

Veckans Ami!


Det är återigen fredag - och då är det som vanligt återigen dags för bloggens höjdpunkt "Veckans Ami"! Denna vecka sprider Ami sin matfilosofi! Inspirerad av Kajsa Warg dukade hon i dag upp en lunch skapad av veckans rester eftersom man ju "tager vad man haver".


...och resulterar det i såna här trevliga luncher så opponerar vi oss minsann inte någonstans. Ett fräsigt rosévin lyckades hon skaka fram också (vi på GlamMom.se har ju som ni nog vet vid det här laget obligatoriska vinluncher på fredagar). Trevlig helg på er!

Manligt vs kvinnligt


Män och kvinnor är annorlunda. Jodå. Det märks på en hel radda olika vis såklart, men ett mycket uppenbart vis är det sätt på vilket vi kommunicerar skriftligen. Ovan ses ett meddelande skrivet av oss (kvinnor); det innehåller en snirklig logga, ett par vänliga ord, ett hjärta och en smiley (we ♥ smileys, kan tom kanske vara i farozonen för att räknas som smiley-beroende). Kort och gott ett trevligt meddelande tycker vi. Och kvinnligt.


Nu till den manliga motsvarigheten. Ovan ses ett meddelande till oss skrivet av en man. Det är kort. Det är koncist. Det är "to the point" kan man säga. Inga löjliga krusiduller eller töntiga smileysar här inte. Inte ens skrivet för hand. Manligt.


Samma sak gäller förstås e-mail. Notera vårt meddelande underst; trevlig ton, ett litet "tack" och så en smiley (vi sa ju att vi är beroende). Kvinnligt. Och vad får vi tillbaka? "Brev, måndag, postlådan. Mvh." Manligt. Yup.

Dagens outfit!

Vi vet att vi är lite lika, och ibland är det läskigt hur ofta det känns som att vi är på besök i varandras hjärnor eftersom vi tänker på samma sak samtidigt. I går manifesterades detta genom att vi (ovetandes) hade lyckats tokmatcha varandra klädmässigt. "Brunt och svart - perfekta onsdagsfärger!" måste vi båda (uppenbarligen...) tänkt i går morse.

När vi dessutom insåg att till och med våra take away-muggar OCH huset vi gick förbi var inne på samma färglinje som vi, så var vi bara tvungna att hejda en man på gatan för att ta en bild på denna brunsvarta härva. Så, gott folk, därav denna bloggs första och enda dagens outfit-inlägg!

Det skadar ju aldrig med en Irish

Vi på GlamMom gillar AWs och vi gillar Irish Coffee. Så i fredags slog vi ihop två goda ting och körde en Irish-AW. Himla bra idé. Detta förevigade vi såklart med en bild, så här visar vi stolt hur gottegrisen Vanja vill ha sin Irish - extra grädde OCH extra socker vid sidan om. Mmm. För man kan aldrig få för mycket av det goda. Yup, så e det.

We ♥ Rosa #2


Vackrare Amaryllisar har vi då aldrig skådat! Och rosa dessutom. Tack söta Vanja för den härliga cyberspace-buketten, den gjorde min dag ♥

Skördetider!


Som ni vet så har vi ett fantastiskt kontor där det även ingår en stor och fruktsam ;) trädgård. Så nu i oktober frossar vi i dessa ljuvliga vinteräpplen. 5 om dan gör kroppen glá!

Presentdags!


Den här finfina goodiebagen ska vi buda iväg i morgon till en av våra favoritkändismamas. Vem det är får förbli hemligt, men det är en rivig tjej kan vi avslöja. :-)


Åsså en idolbild på innehållet som vi hoppas ska skänka mottagaren lite extra lyx! Kan ni gissa vem det ska till månntro...?

GlamMom och.....Kissie...?


Vi har styrt upp en liten AdWordsannons som visar våra fräsiga bh:ar, och i helgen dök den upp på ett minst sagt oväntat ställe - the one and only Kissies blogg! ^^ Så nu tycker vi att vi kan säga att vi varit med i Sveriges största blogg! För det här räknas väl? Joooo.....

En surfare!


Världens bästa partner in crime vet precis hur man muntrar upp en när det slitits med budgetar hit och dit hela dagen (vi haaataaar siffror!). En surfare! Som synes var den mycket uppskattad då den redan är halvt uppdrucken... Tack Malin, nu är det fredag! :-D

Veckans Ami!


Det är fredag, och då är det som vanligt dags för Veckans Ami! I dag delar vi med oss av Amis syn på hur sötsaker ska utdelas.

Nybakta hallongrottor (Amis hemmagjorda förstås) delas ut på kontoret. Vanja får en hel kaka. Malin får en hel kaka. Men Leffe (som har några extrakilon att bära på) får en halv kaka. För tydlighetens skull är varje hallongrotta utrustad med namnflagga. Ami är hård men rättvis.

Kesoburksmagi!


Vi älskar ju kreativa brudar, och i klippet ovan kombinerar tre stycken mycket kreativa tjejer kesoburkar (!), stämsång och en finfin Robynlåt till absolut magi som får inleda fredagsmyset på GlamMom-kontoret!

Påfyllning i shoppen!


Nu har vi äntligen fått in en laddning av vår tjusiga Bliss-bh i shoppen igen. Vi slog på stort och lyxade till det vid beställningen, så nu finns den även i svart!

Det värmer i våra hjärtan...

...när vår vinnartjej Kristina (som tävlade i Anine Bings blogg) skriver så fint om oss! Vi hoppas såklart hon blir riktigt nöjd och får användning av både bh, trosa, duschkräm, läpp- och bröstvårtskräm och fräsiga amningsinlägg!  



Å det var det här megalyxkitet hon vann...



Visitkortsfabrik!


Vi på GlamMom.se är ju driftiga brudar som gillar att göra det mesta själva, och i dag är det dags att styra upp ett gäng nya visitkort. Denna gång får vår egen lilla GlamMom pryda framsidan, sött så det förslår! :-D


Närbild på godingarna!

Den som väntar på något gott...


...väntar aldrig för länge. Och som vi har längtat efter dessa paket :) Inom kort kommer vi utöka vårt sortiment med gobitarna som ligger i dessa kartonger... Håll utkik här, så får du se vad det är ;)


Rosa lyx


Den här fräsiga ljusinstallationen gick vi förbi häromdagen, och chockrosa som den är så blev ju vi såklart sålda direkt. Men den fick förbli oköpt, dels för att vi inte har en 5x3-metersvägg att smacka upp den på, men kanske mest för att den gick lös på sisådär 150 lax. Men har vi det över nån dag vet vi vad vi ska köpa. :-D


Närbild på underverket, som dessutom går att ställa i flera olika rosa nyanser. Mmmmmm.....


Det fanns andra finfina lampor i samma affär, som den här som passar den som har ett stort rum (och ett antal tiotusenlappar över) och gillar maränger. Eller svampar. Eller både och.

Frukt e inte godis!


Tyvärr. Då hade det varit lättare att vara lättare om vi säger så. Men de här godingarna skapade i marsipan får en (nästan) att känna sig nyttig när man smaskar i sig dem. Och marsipan innehåller väl abcdefg och h-vitaminer va? Joooo...

18 eller 30?


I går var vi och fikade hade jobbmöte på vårt nya smultronställe Magdalenas Café. Förutom att det är sjukt mysigt (de har en vansinnesidyllisk innergård som får en att tro att man sitter i Paris snarare än strax bredvid Karlaplan), så charmade killen bakom disken oss fullständigt när han frågade om vi var där och drack kaffe på "rast från plugget eller?". Plugget?! Det var läääänge sen. Men nu älskar vi förstås Magdalenas Café ännu mer. ♥

Födelsedagskalas!


I går fyllde vårt fantastiskt fräsiga märke You! Lingerie ett år, och de firade hela dagen lång med att hålla tävlingar på Facebook och ge ut otroligt generösa presenter. En av tävlingarna var att visa upp sin favoritYou!-bh på bild, och vips dök vi upp! :-D (Denna bild skickade vi till You! för att visa vår uppskattning efter det att vi fått vår första fräsiga leverans från dem, föga anade vi väl att den skulle hamna på dreas ansiktsbokswall.) Heja bh:ar-på-kläder! ...måhända det nya kjol-på-byxa...?

Seek and you shall find


Ibland hittar man gummisnoddsgubbar på marken. Så se upp var du sätter fossingarna!

Hemlisar...


I dag har vi haft en väldans spännande dag. Det är mycket som bubblar på GlamMom-kontoret just, inte bara skumpan... ;-) Vi kan inte berätta så mycket för tillfället, men vi kan i alla fall säga att det har något med det här att göra. Det är roligt att ha spännande hemlisar... :-D Ovan syns en bild som vi knäppte under mötet, kryptiskt värre. Eller...? ;-) *hihihi*

Rosa Rabatter!


Oktober = Cancerfondens Rosa Bandet-månad, och självklart vill vi vara med och dra vårt strå till stacken för bröstcancerforskningen. Därför ger vi nu 10% rabatt på alla rosa produkter i shoppen, så skänker vi den rabatterade summan till Rosa Bandet. Unna dig nåt rosa och gör nåt bra på köpet, heja friska bröst och friska brudar! ☺☺☺

Vilken härlig måndag!


Det märks att det har varit helg, för idag gick det iväg många rosa (såklart) paket från GlamMom kontoret :) Vi fick t om ta till hyresvärdens orangea tvättbalja från 70-talet ;) We like ♥

Nu tar vi helg!


Skål och tack för oss! Nu tar vi helg och det firar vi med att mumsa på en smarrig kaffedrink á la Lady Bang ♥

Veckans Ami!


Nu är det fredag - och det betyder att det återigen är dags för Veckans Ami! I dag delar vi med oss av Amis syn på vindruvor: "De ska man skölja tre gånger, och sen slänga!". (Ami är mycket miljö- och giftmedveten kan tilläggas.)


Fruktboven.

Musikmagi #2


Kan vara årets mest magiska låt, ger till och med detta mästerverk en rejäl match. Varning utfärdas för beroendeframkallande maniskt lyssnande!

Superdupermegalyxtävling hos superdupersnyggingmamman!


Nu drar vi igång vår sista tävling på länge, så nu kör vi ALL IN! :-D På spel står ett megalyxkit som innehåller en massa fräsigheter för både mamma och bebbe, och det hela går av stapeln i supersnyggingmamman Anine Bings blogg! Tävlingen pågår tills i morgon, så skynda fynda - och eftersom vi gillar snälla själar som tänker på andra så får man självklart vara med och tävla åt någon annan (syster/kompis etc). Så kör hårt och lycka till! :-D

Avslappningsfika


Visst ser vi sådär skönt spänningen-har-släppt-glada ut!? Det kan bero på att vi har varit på ett möte som kanske inom en snar framtid kan ta Glam Mom till helt nya dimensioner... Vi känner på oss att det ligger en spännande höst framför oss :)

Mumsa mera!


I dag är kanelbullens dag - halleluja! Vår fantastiskt snälle DHL-kille Patrik styrde upp ett par smaskiga bakverk till oss (tack snälla Patrik!), och alldeles strax ska de mumsas ner, utomhus i höstsolen! Eftersom vårt motto är "Motivera med mys!" så är vi inte direkt nödbedda vad gäller att smaska bakverk på arbetstid. Hoppas att alla ni kanelbullemyser i dag också!

Tvillingarna

Vissa tycker att vi är lika. En del kallar oss till och med för "tvillingarna". Helt obegripligt.

Skulle i så fall vara att vi båda gillar svarta klänningar. Och flätade skärp. Och Wayfarers. Och tigermönstrade tofflor. Och rosa. Och mörk choklad. Och ugglor. Och bubbel (gärna rosa). Och katter. Och leopardmönstrat. Och fisk i alla former. Och kaffe (även om Malin vill ha sin cappuccino på 2 espresso, och Vanja vill ha sin på 1). Och prickigt. Och roliga nagellack. Och små skor med snörning. Och kaffe (tål att sägas två gånger). Och cognacsfärgade skinnjackor. Och The Knife. Och Instagram. Och Finland. Och att fira. Och halloumi. Och pojkvänner med mörkt lockigt hår och bruna ögon. Men i övrigt är vi heeelt olika, så vaddå tvillingar?

RSS 2.0