Nu rackarns tar vi semester!

Efter att ha jobbat oavbrutet som små illrar i över ett år (vi skojar inte - 0 semesterdagar sedan Nov 2010...) med att förbereda, dra igång och sedan driva GlamMom.se, så tycker vi att vi nu har förtjänat en rejäl semester! :-D Därför har vi bokat in oss på en resa till Costa Rica, fötterna i sanden och pina coladas i handen är tanken! :-) Men - bli inte oroliga! GlamMom.se rullar på som vanligt, vår högra hand Stina sköter ruljangsen medan vi är borta (1-13 januari) och ser till att allt flyter på. Eftersom hon bara är en och vi ju vanligtvis är två så vill vi dock säga att leveranstiderna kan komma att bli något längre medan vi ligger på beachen. Så räkna med 2-5 dagar, så är vi på den säkra sidan. ;-) Under denna tid (1-13 januari) kommer vi endast att erbjuda kundservice via mail, men tack vare det magiska WiFi:t som finns överallt dit vi ska så kommer vi kolla mailen som vanligt varje dag och hjälpa er att hitta rätt i amningsbhdjungeln... :-) Så - Gott Nytt År på er och tusen tack för ett fantatsiskt roligt 2011! Vi ses 2012, lite brunare, lite piggare, lite fräsigare! ;-) Kram från oss! ♥ //Vanja & Malin

Och på tal om josning...

...så blev det en himlans fräsig juice i morse - trots - (eller kanske på grund av?) den annorlunda fruktuppläggningen. Den blev nämligen...

Yes! Ni gissade rätt! den blev ROSA! :-D God var den också! Skål!

Mathumor

Vanjas pojkvän är väldigt rolig. Tycker han själv i alla fall. Hipp som happ så dyker det upp små humorhälsningar, som denna som kom i ett mms häromdagen. Pojkvännen har varit ute och ätit lunch, och sen fått för sig att bygga (en björn?) av resterna. Han e bra rolig han.

Som sagt så dyker dessa små humorinslag upp lite överallt. I morse möttes jag av detta. (Kanske ska tillägga att vi brukar göra egna joser varje morgon, därav frukt- och grönsakshavet. Man får göra vad man kan för att jaga iväg förkylningarna...) Någon som ser ett mönster? Jupp, han e bra rolig den där pojkvännen.

Säg hej till Mini!

...eller Stina som hon egentligen heter. Vi har ju tidigare hintat om att det kanske ligger en resa och bubblar för oss inom en snar framtid, och nu är allt bokat och klart - så snart drar vi! :-D Vartåt kosan styrs återkommer vi om... Men - medan vi är borta behövs ju någon som styr GlamMom-imperiet, cue Stina! Just nu är vi i full färd med att lära henne allt vi kan så att hon kan agera vår högra hand medan vi är ute och far. Det går himla bra kan vi meddela, hon är en smart tjej den där Stina.

Egentligen...

...skulle vi lagt upp detta som ett julklappstips, men (som så mycket annat) så hanns det inte riktigt med. Så det får bli ett nyårspresenttips istället! (Hmm, ger man presenter på nyår? Om inte kanske man borde börja, mer presenter åt folket!). Gick förbi skyltfönstret på fräsiga barnbutiken Look at me och kunde inte motstå att knäppa en bild på dessa tofflor och vantar. Det är dags för kidsen att också få njuta av leoparder tycker vi! :-D

Ps - Såg att inlägget nedan publicerades 22.44 av ngn lurig anledning. Riktigt så sent brukar vi inte komma till kontoret, även om vi kanske inte riktigt håller oss till 8 till 17 systemet. Runt 10 brukar vi slinka in på jobbet, som sagt; det där med Att Bestämma Själv...

Just nu...

...krämar vi Rebecca & Fiona på högsta volym, packar ordrar för glatta livet och är sjukt nöjda med att vi är så glada över att vara tillbaka på jobbet! På GlamMom-kontoret lyser måndagsångesten nämligen med sin frånvaro, det gör även "gå tillbaka till jobbet efter jul"-ångesten. rackarns vad kul det är att driva sitt eget företag! (Nu slutar vi innan vi förvandlas till Blondinbella.)

Vi hoppas att ni har haft en finfin jul med mycket mat, choklad och kärlek! Våra jular var kalas, och vi kan avslöja att Vanja gjorde premiär som tomte. Och eftersom den i sällskapet som tomten var till för (Arvid, 2 år - även om Vanjas pappa Nalle, 67 år, också var mycket road) INTE blev rädd och grät, så kanske Tomtande kan vara en alternativ karriär för Vanja.

Inte så dumt - all gröt you can eat och gulliga renar att klappa. Tål att tänkas på. God fortsättning på er! ♥

Tråkiga företagsjulkort...

...är ingenting för oss, så ovan ser ni julkortet som GlamMom.se skickade ut till alla som vi samarbetat med sedan vi drog igång shoppen i juli. Det är som sagt härligt när man har eget företag och Får Bestämma Själv! :-D God jul på er! ♥ ♥ ♥

Bästa julprydnaden!

I går fick GlamMom-kontoret finbesök av mysiga Jessica, och förutom hennes närvaro förärades vi även med julklappen ovan. Och hon kunde ju inte valt ett vackrare julprydnadsmotiv - Maria Montazami är ju (precis som rosa och leopard) aaaaldrig fel! Det vet ni ju sedan innan att vi tycker. ;-) Tack bästa Jessica! ♥ //Vanja & Malin

Här kan ni smygkika...

...på vad som ligger under superfräsiga (och sjukt roliga!) Anitha Schulmans gran i år... ;-) Läs vad hon skriver HÄR!

Veckans Ami!

Sedan vi bytte kontor så bytte vi också hyresvärdar, vilket inneburit att vi inte längre får träffa vår fantastiska Ami på daglig basis. Detta har gjort att Veckans Ami-inläggen blivit lidande, men i går var hon på besök på vårt nya kontor och lyckades såklart leverera en ny finfin Veckans Ami inom loppet av ett par minuter. :-D Denna gång hände det när vi pratade om vintersolståndet och att (halleluja!) det blir ljusare och ljusare från och med nu. Det går inte så snabbt kanske, konstaterade vi. Och det var då det hände; "nej, det går med ett tuppfjät i taget minsann" kommenterade hon. Och jag och Malin blev SÅ nöjda - Veckans Ami var räddad! Så där har ni den; när något går långsamt går det "med ett tuppfjät i taget". Vårt favorituttryck från och med nu.

Eftersom Ami (förutom att spotta ur sig bevingade ord titt som tätt) dessutom kan vara den pyssligaste människan i hela Sverige hade hon med sig ett fantastiskt tjusigt julkort till oss. Se ovan. ALLT är handpysslat! Fanns det ett VM i pyssleri är vi övertygade om att Ami knipit guldet.

We ♥ you Ami, vår pysslande citatmaskin!

Just nu...

...sitter vi mittemot denna skylt på Urban Deli vid Nytorget och har vår allra första företagsjullunch! :-D Vi startade ju GlamMom.se i juli i år och denna höst har försvunnit i ett nafs - vips sa det och så var det jul! Och rackarns vad kul vi har haft!

Vi som vanligtvis snabbt slänger i oss en burk tonfisk framför datorn, unnade oss i dag En Riktig Finlunch. Det får bli GlamMom.se´s julklapp till dess hårt arbetande ägare. ;-)

En av de stora fördelarna med att ha eget företag är ju som vi nämnt tidigare att Man Får Bestämma Själv. Och när man får göra det, då blir det Cava till lunchen. Skål på er!

Åsså skål från Malin!

På GlamMom.se är vi rätt bra på att dela ut presenter till dem vi jobbar med, vårt valspråk är ju Motivera med Mys! Så på jullunchen var det dags att dela ut presenter till oss själva för en gångs skull. :-D Mycket trevligt. Motivera Med Mys är ett finfint valspråk!

En leopardfärgad (och dessutom rosa!) badbomb landade hos Vanja, man kan ju aaaldrig få för mycket rosa eller leopard vet ni...

Utöver badbomben landade även denna hos Vanja - Maria Montazami-boken! Precis som man aldrig kan får för mycket av rosa eller leopard, så kan man heller aldrig kan aldrig få för mycket Maria Montazami tycker vi, när ska den kvinnan få ett eget tv-program egentligen? Vi kanske ska tipsa våra nya kompanjoner... ;-) Heja tofsar! Och MM har ju faktiskt dykt upp i Vanjas liv tidigare...

Både en...

...och två gånger!

Men - tillbaks till julklappsöppnandet! Ovan ses Malin med innehållet i sin julklapp, det hade ett res-tema kan vi avslöja. Och det finns en anledning till detta res-tema, men mer om det i ett annat blogginlägg... ;-)

Nu är vi mätta och belåtna och suger på en espresso och en anistryffel, och känner oss väldigt stolta och glada att vi skapat GlamMom.se och att vi fått ha så många fina kunder under 2011, trots att vi bara varit igång några månader. :-) Tusen tusen och åter tusen tack till er som hittat till oss, och ännu mera tack för alla fina mail vi får från er! We ♥ you!

Heja julsnällhet #2...

...är inne på julsnällhet, så skickade vi i dag iväg paketet ovan till en av våra absoluta favoritkändistjejer. Vi hoppas hoppas att hon tycker om innehållet! :-)

Heja julsnällhet!

I dag rasslade det iväg ett helt gäng med julklappar, härligt härligt - ni vet ju att vi gillar när man är snäll mot andra! :-) Extra glädjande var det att det var en hel drös karlar som beställde, och om det inte pågår någon lurig amningsbh-trend för män för tillfället (man vet ju aldrig, ibland undrar man ju hur killar tänker kring det här med vad som är fräsigt) så får vi nog lov att anta att dessa paket ska till karlarnas darling flickvänner och fruar. Och det tokgillar vi! ...och egentligen är ju en fräsig amningsbh faktiskt en present till såväl bäraren som bärarens andra hälft... ;-)

Noggrannhet är en dygd, väl?

Det är mycket jag gillar med min kollega Malin. En egenskap hon har som kommer himla väl till hands när man driver ett eget företag är att hon är så sjukt noggrann. När hon pysslar med våra ekonomipapper eller packar våra ordrar är det liksom skönt att veta att hon har koll på läget. Denna noggrannhet visar sig dock inte bara på GlamMom-kontoret. Ovan ser ni Malin grundligt undersöka samtliga korgar på Åhléns när vi var där för att inhandla en orderkorg till vårt nya kontor. Observera att samtliga korgar undersöktes. Grundligt. Hon ska minsann hitta den bästa korgen av dem alla! Noggrann som hon är. I morgon ska vi köpa en hylla till vårt nya kontor. Då blir det att ta med sig en kaffe och en skvallertidning tror jag.

Och när vi ändå...

...håller på och tipsar om fräsiga videos, så måste vi ju putta in det här klippet! Ni som kollade in fredspriskonserten i går vet redan vem denne unge man är, men för er andra (som var ute och kalasade) - kolla in denna snubbe - ni kommer inte bli besvikna...!

Fräsig rackarns dam!

Vi gillar ju (som vi nämnt cirka hundrasjuttioarton gånger förr) driftiga brudar, och damen ovan är helt klart en sådan. Kolla in videon och inspireras av Jerrie Thill - en kvinnlig trummis på 91 bast som fortfarande bankar skinn rätt bra, inte ens syretanken hon andas via dämpar hennes beat-entusiasm! We like!

Boxmani

Förra helgen var Malin på julbak, och där var det någon som återupptagit den ädla konsten Boxvikande (som man gjorde i skolan, kommer ni ihåg? Man vek, och vek, och vek och vek och vek, klippte lite, sen vek man igen, och vek och vek, och...). Malin testade - och blev totalhookad - så nu viks det boxar i parti och minut på GlamMom-kontoret. Hon hann till och med att vika en box när vi slank in på 6/5/4 för att ta en kaffe. Förutom maniskt vikande till höger och vänster så resulterar detta i himla trevliga saker, som guldboxen ovan, egenhändigt skapad av BoxvikarmaniskMalin. Rackarns fin!

Extra trevligt var det förstås att det dessutom var en present till mig - med hembakta saffransskorpor och chokladkola med fikon i! Har jag världens bästa kollega eller what? :-D Tack bästa maniskMalin!

Nu e det jul


Mellan allt orderpackande och fix med klappar och allt sånt, så har vi hunnit med att pynta kontoret! GlamMom är redo för julen 2011 ♥

Amanda-effekten!

Just nu drunknar vi i våra rosa orderpåsar, för ni är himla många som upptäckt oss! Vi tackar och bockar så djupt vi kan, och hoppas att orderstormen beror på att vi har rackarns fräsiga produkter, och inte bara på att Amanda har lovat att klä av sig om ni köper tillräckligt mycket... ;-)

Nya kompanjoner!

I går avslöjade ju vi vår stora hemlis, och feedbacken har varit...ja - himlans hemskans bra! Vad kul att alla håller med om hur fantastiska våra nya kompanjoner är! :-) Ovan ser ni en bild som vi tog när vi sågs senast. Vi ville se glada - men ändå seriösa - ut. Lyckades vi väl med, va? Trevliga men ganska korrekta businessgirls liksom.

Men bilden ovan är nog helt klart mer talande för hur vi är egentligen. Skitroliga brudar som man gillar att dricka (rosa) skumpa med. Och som dessutom är bra på business. Förstås.

ÄNTLIGEN! Är nog det ord som kan beskriva dagens nyhetVi har ju tidigare berättat (både en och två gånger..) om våra hemliga och spännande möten vi sprungit på under hösten. Nu kan vi äntligen lyfta på locket och berätta vilka vi haft hemlisarna med :) Klicka HÄR för att se och läsa mer om denna sprakande nyhet ;) Ps, det finns även en finfin GlamMom rabatt att ta del av om du klickar dig vidare ♥ 
To be continued...

Tvillingarna #4

Ni börjar...
Väl kunna...
Den här visan nu..?

Carola är i farten igen!

Vår kära Carola Wetterholm har varit inne och shoppat loss hos oss igen! Och precis som förra gången delade hon detta med sina fräsiga bloggläsare. Hon publicerade bilden ovan och lät dem gissa vad det var för något som hon hade inhandlat i julklapp till sig själv (bra där Carola - man ska vara snäll mot sig själv, det gillar vi! :-D), innan hon avslöjade att det var den här tjusiga saken som blivit hemklickad. We ♥ you Carola, tack för alla dina fina ord och inlägg, och välkommen tillbaka! ;-)

Releasepartaj!

På GlamMom.se-kontoret jobbas det (mer än) flitigt kan vi lova, ibland kan vi känna att det där med kloning vore ju inte helt fel... Och jobbar man så mycket som vi, så måste man ibland få spraka till det med lite kalasande, så i går gick vi på accessoarmärket Enters releasepartaj på Sneakersnstuff. De firade att de släppt en ny väskkollektion, och eftersom vi redan är inbitna Enterfans (de har leopardfärgade laptopfodral och iPhoneskal - what´s not to love liksom?) så firade vi lika glatt med dem. Portföljen i svart och naturfärgat läder är Vanjas favorit, passar in finfint på julönskelistan!

Malin kramas lite med snubbarna bakom Enter Accessories. Inte så konstigt kanske, med tanke på att den ena herren även är Malins pojkvän. Vi kan avslöja att det är herren till vänster i bild; Mr Magnus! Entersnubbe nr 2 heter Kristian och är himla härlig han med, och dessutom mycket duktig på att leverera intressanta fotominer. Alltid uppskattat.

Vi var väl inte riktigt lika duktiga på att leverera intressanta fotominer, känns som att Holy Sweet-Linda vinner den här ronden.

På den övre raden av den här bildkavalkaden levererar vi nog lite bättre på intressantafotominsfronten. Om inte annat så visar den på hur svårt det är för tre tjejer att bli fräsiga på samma bild, det är liksom alltid någon som strular till det. Efter ca tjugoarton försök fick vi i alla fall till det som ni kan skåda på undre raden. Vi är mycket stolta!

Fräsiga Merith Wager bloggar om oss!

Så kan det gå när man går och gratismumsar julbord på mysiga OD! När vi stod och proppade i oss prinskorvar som bäst tidigare i dag, så började vi prata med en parant kvinna som visade sig vara Merith Wager. Hon är en himlans spännande figur som bland annat är en flitigt förekommande skribent på Svenska Dagbladets ledarsida. Hon var dessutom en av de allra första att börja blogga i Sverige, och nu såg vi precis att hon förärat oss med ett inlägg! Kolla in det här! Tack snälla Merith, vi springer nog in i dig här i kvarteren snart igen!

Vi gratismumsar!

I dag åt vi årets första julbord, och i sann egenföretagaranda slank vi ner på Office Depot´s kontorsvaruhus där det bjöds på gratis mat, dryck, glögg och choklad. Inte den glammigaste tillställningen kanske, men alldeles gratis som sagt, och rackarns trevligt! Vi shoppar i princip alla våra kontorsprylar på OD och älskar de som jobbar där. Vi har t ex döpt vår skrivare efter OD-Benny, och i dag slank det med en himla tjusig blå pappershållare, den döper vi efter Anneli!

Prinskorvar, rödkål, skaldjurspatéer, ostbricka, öl - och Trio mé Bumba! Vad mer kan två företagsflickor önska? Vi fick tom julklappar av pojkarna på snabbkopieringen (heja Gustaf!), och dessutom varsin gigantisk burk pepparkakor som räcker ända till nästa jul. Vilken julstämning som precis infann sig, lagom till helgen och tredje advent - perfa!

När vi julbordade omkring inne på OD så snubblade vi över den här skylten, och vi kan inte nog uttrycka vår glädje över hur nöjda vi är att även de insett the Power of Pink! 2012 = the year of Rosa, spår vi.

Schhhhhhhh...!


Vi har ju tidigare sprungit runt på lite hemliga möten som ni vet, och snaaaaart kan vi berätta våran stora hemlis för er... Snaaaaart... (Ramen var ett våra superduperfynd som vi gjorde i dag, vi håller ju på att styra upp vårt nya fina kontor. I denna fräsiga guldram ska vi sätta det absolut finaste vi vet, vi ska visa er sen vad det är för något!)

Ps - Fräsigt fotograferande av Holy Sweet-Linda!

Nu är det jul igen!

...och det firar vi med att dra på oss (den rosa) tomteluvan och  ge alla fräsiga mammor 20% rabatt på några av de lyxigaste bh:arna i shoppen: HotMilk! Erbjudandet gäller samtliga modeller och räcker hela december, ange rabattkoden "hotmilk" i kassan så dras rabatten automagiskt. Passa på att köp en garanterat uppskattad julklapp till din kompis, din syster, din flickvän, din fru eller helt enkelt till Dig Själv (man ska vara snäll mot sig själv tycker vi!)! :-D

Kul, kul! ...eller?


Våra kära vänner på butik 6/5/4 (som vi även delar vårt fantastiskt fräsiga nya kontor med) har börjat blogga. Mycket inspirerande blogg tycker vi, så gillar man mode, inredning och surf så bör man absolut slänga ett getöga åt deras håll. (Varför just ett getöga undrar vi, kan man inte lika gärna slänga ett hästöga? Eller ett blåmesöga? Grisöga? Hmm..) Hursomhelst, eftersom vi jobbar så nära 6/5/4 så hänger vi där rätt mycket. Detta innebär (har vi nyss upptäckt) att vi titt som tätt hamnar i denna deras nystartade blogg. Som ovan, där Vanja stolt visar upp en av tavlorna som fruktansvärt begåvade Filippa Edghill ställde ut i butiken förra helgen. Kul, tänker vi, kul kul att få vara med och figurera i 6/5/4-pojkarnas tjusiga blogg. Kul!


...sen läser vi lite fler inlägg, och upptäcker denna bild där Vanja återigen figurerar i bloggen. Detta kunde ha varit en härlig bild på tre fräsiga blondiner som äter och dricker gott. Istället blev det en bild på två fräsiga blondiner och en fyllkaja som äter och dricker gott. Det där med "kul! kul! roligt att figurera i deras blogg, kul!" mattades liksom av litegrann iom detta. Så - 6/5/4-pojkar - om ni läser detta så kan vi nu meddela att THE GAME IS ON! Vi kommer från och med nu smyga omkring i buskarna kring butiken för att fånga er i (minst sagt) ofördelaktig dager. Och ni vet var de bilderna kommer hamna. Be afraid, be very afraid...

Ibland måste man liksom unna sig lite...

Nu har vi flyttat in på vårt nya kontor och vi trivs som Lindsay Lohan på en efterfest fisken i vattnet! För att fira detta kalasade vi till det rejält när vi var ute och köpte tråkiga nödvändigheter som diskmedel, toapapper och andra osexigheter i går. Skönheten ovan slank nämligen också ner i påsen, och detta kan vara det lyxigaste vi någonsin har unnat oss på GlamMom-kontoret: ett doftljus! ...för 249 pix. Ja - tvåhundrafyrtionio pix! För ett ljus! Men det var ju så himla tjusigt; doften var perfekt (godispersika!), ljuset är inkapslat i en vacker porslinskropp (vi kan använda den som en pennburk när ljuset är uppbrunnet!), det har det sötaste lilla lock man kan tänka sig (ett lock! bara det!) och det är...rosa (kommentar överflödig!). Eftersom vårt motto är "Motivera med mys", så var det ju liksom som handen i handsken.

Några små hyacinter slank också ner. Motivera med mys, som sagt.

Varde ljus(t)!

Precis som i går (och i förrgår och i förrförrgår osv...) så har vi ägnat större delen av dagen åt att pyssla på vårt nya kontor. I dag föll de sista bitarna på plats, men när vi ställt allt tillrätta och fixat och donat så kände vi att "nääää, bordet är för mörkt...!". Så det var bara att rensa bort allt igen, styra upp färg och måla. Och rackarns vad snyggt det blev, som synes ovan förvandlades det i dag från mörkbrunt till ljusljusljusgrått. Men i morgon smäller det - då är allt fixande och donande klart och kontoret är redo att invigas. Och det ska göras med att börja använda den första riktiga lyxprylen som vi unnat oss, vad det är får ni se i morgon... :-)

Allting går att sälja...

...med mördande reklam heter det ju. Men man kanske ska uppdatera uttrycket till: "Allting går att sälja...om man slänger in en snygg tjej i annonsen"? Ingen ny information såklart, men genialiska bloggen Sälj Grej Med Tjej (som för övrigt drivs av en kille) samlar på annonser där halvnakna brudar får göra säljandet åt lata och fantasilösa reklambyråer, och det är hisnande hur många produkter som hittar köpare via genvägen som stavas k-v-i-n-n-o-k-r-o-p-p. Ovan ses ett klassiskt exempel på hur man kränger öl.

Pepsi-läsk går också finfint att kränga med hjälp av lite tjejhud.

Nikon-kameror: himla bra grej att sälja med tjej(er) uppenbarligen.

Supermodellen Karolina Kurkova sköter säljandet åt Dell Computers.

Det går även himla bra att som Lange kränga skidutrustning med hjälp av lite kvinnlig fägring.

Skateboardhjul är också en grej som funkar bra att sälja med (krälande) tjej tydligen.

Och varför inte slänga in en tjej i den här annonsen för dörrar? In med tjej = sälja grej.

Som synes ovan kan man till och med kränga bolagsformer med lite kvinnlig sex appeal.
Vi vet inte om vi ska gråta, skratta eller starta reklambyrå. Att göra annonser verkar ju inte vara rocket science direkt.

De är överallt!

Igår var vi ute på stan och köpte lite prylar till vårt nya kontor (det kommer bilder på våra fräsiga fynd senare). När vi sprang runt i butikerna upptäckte vi till vår stora förtjusning att leoparderna - våra älskade leoparder! - är överallt. Och vi menar verkligen ÖVERALLT. Börjar man titta efter dem inser man att de sakta men säkert håller på att ta över större delen av vår verklighet; överallt smyger de runt. Ovan ser ni ett potpurri av några som vi sprang in i i går: torrschampo i leopard, klädborste i leopard, hårklämma i leopard och fräsig kille med leopardskal till iPhonen. Och det ska ni veta, var bara ett axplock... Men nog om leoparder nu - för om 5 minuter går stora flyttlasset till nya kontoret! :-D

Det nya kontoret växer fram...


Som vi berättade i går är vi i flyttartagen. Vi lämnar vackra Enskede och landar på mysiga Söder. Detta är dock inte gjort i en handvändning, utan kräver helt klart lite meck. Som att styra upp lagerhyllor till alla våra finfina bh:ar till exempel, så ovan ser ni hur det såg ut tidigare i dag när det hamrades, bankades och meckades. I skinnhandskar med rosetter på förstås - vi heter ju inte Glam Mom för inte... ;-) (...eller så beror det på att vi inte äger ordentliga arbetshandskar, men rådiga tjejer tager vad de haver!)

Och ingen vinning utan offrande (hej Luther), så dagens blodspillan stod Vanja för när hon nästan kapade tre fingrar med en lömsk kniv som slant på villovägar. Lyckligtvis är Malin (nästan obehagligt) intresserad av sår och andra fysiska krämpor, så efter att hon rådigt löpt till Apoteket för att sedan fixa och trixa ihop mig med hjälp av sina inköp så fortsatte hyllihopsättandet. (Med skillnaden att min roll raskt gick från att sätta ihop hyllor till att titta på Malin som satte ihop hyllor, medan jag ansvarade för humör och arbetsmoral. Strategisk blodspillan, eller hur? :-D)

RSS 2.0