NYC II

Örnen har landat! Lady Bang finns på plats! Big M är i stan! Kärt barn har många namn, nu är Malin på plats och vi inledde med en brakfrulle på Pastis. Det blev fluffy pancakes för oss båda, mmm... Rekommenderas varmt! Till och med kaffet e bra här, inte starkt så man trillar av stolen direkt - men inte heller två nescaféfrön som råkat slinta ner i varmvatten. Finfin start på dagen med andra ord!

Sen gav vi oss ut på stan, och att kunna fylla på energidepåerna med minicupcakes från gatuvagnar tycker vi är en trend som borde ta sig till Stockholm. Snabbt!

Victoria´s Secret är ju faktiskt ett måste, särskilt för oss som håller till i underklädesbranschen. Tråkigt nog har de ju inga amningsbh:ar, och efter att ha kikat runt lite här i stan så verkar det som om amerikanska tjejer som är gravida eller ammande får hålla till godo med ungefär samma minimala (innan oss såklart! ;-D) utbud som vi i Svedala. De behöver helt klart också en amningsbhrevolution, kanske dags att utöka GlamMom.se till GlamMom.com...? ;-)

Förutom fräsiga underkläder, så hittar man en hel del annat smått och gott på Victoria´s Secret. Mest otippad av våra inköp där blev nog den här bakteriedödargelén. Yup - bakteriedödargelén. Kanske inte den sexigaste produkten i butiken, och inte heller det man associerar främst med VS. Men varför inte egentligen? Ska man ha en sån kan den ju lika gärna vara lite snygg resonerade vi och stoppade ner den i shoppingpåsen!

En av de stora höjdpunkterna med att befinna sig i extremernas land är ju den sjukt goda snabbmaten. Så vid lunchdags slank vi in på Soho Park och grötade i oss några finfina burgare (dock veggie för Malins del), med tillhörande pommes frites och cherry coke. Måste göras. Måste ätas.

Något annat som måste göras (men helst inte ätas) är stans billiga mani/pedis. Åsså massage på det. Tjusiga franskt manikyrerade fötter, fräsiga rosa och rödorangea naglar och massage - hela kalaset gick på 450 svenska pix. Får vi önska en trend till som gärna får ta sig till Stockholm snabbt som ögat så är det detta... Ren och skär (och sjukt prisvärd!) lyx!

Dagen avslutades med dinner and drinks på Schillers, och i morgon bär det av till Costa Rica! Wooohoooooo! :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0