Releasepartaj!

På GlamMom.se-kontoret jobbas det (mer än) flitigt kan vi lova, ibland kan vi känna att det där med kloning vore ju inte helt fel... Och jobbar man så mycket som vi, så måste man ibland få spraka till det med lite kalasande, så i går gick vi på accessoarmärket Enters releasepartaj på Sneakersnstuff. De firade att de släppt en ny väskkollektion, och eftersom vi redan är inbitna Enterfans (de har leopardfärgade laptopfodral och iPhoneskal - what´s not to love liksom?) så firade vi lika glatt med dem. Portföljen i svart och naturfärgat läder är Vanjas favorit, passar in finfint på julönskelistan!

Malin kramas lite med snubbarna bakom Enter Accessories. Inte så konstigt kanske, med tanke på att den ena herren även är Malins pojkvän. Vi kan avslöja att det är herren till vänster i bild; Mr Magnus! Entersnubbe nr 2 heter Kristian och är himla härlig han med, och dessutom mycket duktig på att leverera intressanta fotominer. Alltid uppskattat.

Vi var väl inte riktigt lika duktiga på att leverera intressanta fotominer, känns som att Holy Sweet-Linda vinner den här ronden.

På den övre raden av den här bildkavalkaden levererar vi nog lite bättre på intressantafotominsfronten. Om inte annat så visar den på hur svårt det är för tre tjejer att bli fräsiga på samma bild, det är liksom alltid någon som strular till det. Efter ca tjugoarton försök fick vi i alla fall till det som ni kan skåda på undre raden. Vi är mycket stolta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0