Dagen D

Så...i dag smällde det! Det vi fixat och trixat omkring med alltså. Det var ett pressevent som gick av stapeln i dag, och oj så bra det blev tycker vi! :-) Våra fräsiga partners Hannah & Amanda hade gjort ett kalasjobb med att fixa ett kanonställe att vara på och att styra dit en massa bra folk. Vi var i en fantastiskt fin lokal, snittarna och dessertbordet blev kalasbra och vi träffade en rackarns massa trevliga människor. :-) Bloggare, press och lite annat folk var snälla nog att komma på vårt event och vi har nu fått ett helt gäng nya favoritmänniskor. Till exempel Hanna och Lina Hedlund som var så sjukt sköna, trevligare tjejer får man leta efter! ♥ Här kommer lite bilder från dagen, inte så många då vi hade fullt upp med att styra massa annat dock. ;-) Men den ovan lyckades vi knäppa i alla fall, hur många GlamMom-goodiebags går in i en kombitaxi tror ni?

...rackarns många kan vi tala om! Nästan så man drunknar.

En bild från det fina stället vi var på, tack för att vi fick låna era vackra lokaler alla snällisar på Epidemic Sound! I bakgrunden skymtar en scen, men i dag fick våra goodiebags rocka loss där istället för någon fräsig artist. De gjorde ett finfint jobb tycker vi.

Dessertbordet som gästerna (och vi, yes!) fick gå loss på. Skapat av våra fantastiskt underbara och tokduktiga vänner på Holy Sweet. Och det smakar till och med ÄNNU godare än det ser ut (otroligt men sant)! Yum yum yum...

Vi hade också en modevisning där två toksnygga modeller visade upp våra bh:ar. Finfin sminkhjälp fick vi från duktiga sminköserna Tamara och Caroline från IMC, miljoners tack till er! Mer bilder på detta senare.

Vi avslutar med en bild på Epidemic Sounds snygga fågellampa, inte för att den har så mycket med dagens aktivitet att göra, men snygg är den och förtjänar att få vara med. Tack till fotografen Stina som knäppte dessa bilder (inte de rackiga taxibilderna dock, de tog vi själva surprise surprise) med mobilen så att vi skulle ha ngt litet till bloggen i dag. Hon hade också med sig sin systemkamera där det ligger 500 eventbilder och väntar på att se dagens ljus. Så om vi skulle ta och citera Arnold (ang att lägga ut mer bilder från eventet) och säga "I´ll be baaaaackkk..." på fotofronten, och sen säger vi tack och adjö för i dag, nu kraschar vi i säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0