*smask*

I dag har vi varit på möte med Holy Sweet, vars bak konstverk vi ju yvts över här i bloggen ett flertal gånger tidigare. Senast vi träffade dem var på deras invigningsfest som var lika vacker som den var smaskig som den var jäkligt rolig. Vi har längtat och längtat efter att hitta en möjlighet att jobba ihop med dem, och nu har det perfekta tillfället dykt upp... Vad det är få ni veta lite senare. ;-)

Vi köpte med oss kaffe till mötet, men höll på att sätta det i halsen när vi såg kvittot. Var tvungna att räkna, dubbelkolla, räkna igen och dubbelkolla igen. Men jo, det stämde; 108 pix för tre cappuccinos. 36 spänn styck! Vi vågar inte ens tänka på vad tre latte hade kostat... ;-) Hej Östermalm! Nåväl, till klassiska Tösses försvar måste vi ändå säga att det var riktigt goda cappuccinos, tur det. Kaffesnobbar som vi är.

När kaffet var så panikdyrt var det finfint att (gratis) få världens lyxigaste bakverk som tilltugg. Det smaskades loss på macaroner och cupcakes (vi hade förberett oss noga och svultit hela dagen), och ojojoj vad lätt det slank ner. Sjukt gott. De kan sin pryl, de där Holy Sweet-tjejerna.

Allt de gör är som små konstverk, här ser ni en kaka i form av en bröllopsklänning. Vad som inte syns är att den skimrade i pärlemor... Pust, så fint. Känns så otroligt kul att vi får kliva in i deras värld och ta med oss en bit av den in i GlamMoms universum i och med det här samarbetet, can´t´wait!

Eftersom det är så mycket tjusigt som man vill ta kort på när man hälsar på hos Holy Sweet spenderar vi alltid den första kvarten med att ränna runt med mobilerna och fotafotafota. Vad man än tar på så blir det snyggt, de kan som sagt sin sak de där flickorna.

De pillar dessutom ihop toksnygga blomsterarrangemang. I dag upptäckte vi att liksom allt de rör vid blir vackert. Till och med när de tog anteckningar ang vad vi ska göra ihop så skrevs de ner sådär sirligt och vackert som man själv alltid önskar att det ska se ut när man skriver ner saker. De går all in helt klart. Attention to detail så att säga.

Denna söta cupcake får avsluta dagens bloggande. Och det gör den med den äran skulle vi vilja påstå. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0