Så mycket bättre

Trevlig dag det här. När vi slank in och skulle köpa kaffe i dag på ett för oss nytt ställe så trugade herrarna bakom disken på oss godishjärtan. Free of charge. Rosa dessutom... Vilka pluspoäng! Kan dagen bli bättre månntro? :-D

Jorå. När vi tryckt i oss hjärtanen trugade de vidare, vilket slutade med att vi utöver vårt kaffe även fick med oss en påse bondkakor. Free of charge - igen! Herrarna måste känt lukten av två godisgrisar och vädrat Återkommande Kunder som de kunde snärja med smak-bakverk. Smart tänkt, såna metoder funkar alldeles för bra på oss. Så, tillbaka kommer vi; första men inte sista gången på detta sköna ställe. Om inte annat återvänder vi för att avnjuta de två herrarnas sköna stil: dödskalle-t-shirt och bondkakor kryddat med ett GlamMom.se-visitkort (titta noga) - what´s not to love? Nu kan väl dagen ändå inte bli bättre...?

Joho! För sen slank vi iväg och styrde upp våra händer och fötter, en liten belöning då vi jobbat som skållade illrar (känns som om de borde vara himla kvicka?) sedan vi kom hem från semestern. I NYC unnade vi ju oss detta, och oj så beroendeframkallande det var... När man ser hur tjusigt det blir och hur bra det håller vill man ju liksom aldrig måla sina egna naglar igen. Dessutom sprang vi in i en himla härlig kompis (med gulligt kids, pluspoäng igen!) , som liksom vi var där och Unnade Sig Lite. En kompis som dessutom kommer begåva GlamMom.se med sina fantastiska grejer inom en inte alltför avlägsen framtid...spännande värre!

Himla fräsiga kände vi oss när vi lämnade nagelstället. Fräsiga, och Lite Roliga som valt rosa och orange, käcka neonfärger liksom. Ändå tills vi insåg att vi valt exakt samma färger som när vi fixade naglarna senast. Exakt. (Spana in kort nr 6 här för bildbevis.) Då kände vi oss lite mindre äventyrliga, men på det hela taget var det här ändå en himla härlig dag. Natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0