Fixarpappor

I fredags kom Malins pappa på fikabesök, och eftersom han är en himlans händig karl så satte vi honom i arbete så fort sista kaffeslurken var uppdrucken. Två tavellister har stått och sett ledsna ut i ett hörn här på kontoret sedan innan jul. Vi har helt enkelt inte haft tid att få upp dem. Men tack vare Leffe tronar de nu tjusigt på väggen och ser väldigt stolta ut över att få bära upp en massa fint.

...som till exempel vår första order (som vi såklart ramat in :-D). Tack Leffe! Om du någonsin känner behov av en amningsbh garanterar vi dig finfin rabatt!

Förutom hylluppsättarfix och trevligt sällskap begåvade han oss även med en present. Och inte vilken present som helst, utan faktiskt en som vi själva redan hade spanat in, men inte unnat oss; en hjärtformad post it-lapphållare! Jihooo! Vi som älskar kontorsprylar som inte känns som kontorsprylar blev ungefär lika uppspelta som Lindsay Lohan på crack Bamse på dunderhonung, tack bästa Leffe (och bästa Ami som vi misstänker också hade ett finger med i post it-spelet)!

Närbild på vår nyvunna skönhet. Jäklarns vad vi ska post it-a nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0