Fix & Trix-dag

I dag språng vi runt på stan som skållade råttor och fixade och donade inför en spännande sak som går av stapeln nästa vecka. Mer om det då. ;-) Vi slank bland annat in på Ohlssons Tyger och köpte tyll. Vad ska vi ha den till månntro...? Hmm... Hursom, knapphörnan i tygaffärer är alltid lika fascinerande vacker, så vi kunde inte hålla oss från att fota.

Härligt att Ohlssons Tyger också klassar leopard som Modetyg.

Något som inte stod på agendan men som liksom slank med ändå var ett besök på Bukowskis Market. Där hittade vi den här fantastiskt vackra möbeln. Oversize, i vitt läder, dekorerad med strass-stenar. Om Babsan svalt en flaska klorin, och sen kräkts, skulle nog denna pjäs vara resultatet.

Det finns fyra stycken, kan vi tala om för den som känner sig manad. Budet ligger just nu på 300 spänn, så det är ett riktigt fynd! (Dock är vi osäkra på om man ska betala 300 kr eller få 300 kr för att ta sig an denna gnistrande lädersoffa.)

Den som får avancerade inredningscravings nu, kan även matcha sin soffa med lika smakfulla fåtöljer.

På Bukowskis såg vi även denna gunghäst från 1800-talet, som sådär till en början såg ut som en ganska fin - lite charmigt sliten - barnleksak.

...tills vi gick närmre och insåg att den var ihoptråcklad av riktiga hästhudar. Charmkänslan övergick i monsterkänsla, och ju längre vi stirrade på denna makabra häst, desto mer övertygade blev vi om dennes storartade yrkesmöjligheter inom skräckfilmsgenren.


Say no more.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0