Ett år går snabbt...

Den här bilden togs för exakt ett år sen. Då hade vi precis fått hem våra första bh:ar, och höll som bäst på att planera allt inför GlamMom.se´s födsel. Oj vad vi jobbade. Tusen grejer som skulle styras med. Phu!

Nu ser vi ut såhär; lite blondare, lite gladare. Och oj vad vi jobbar. Tiotusen grejer som ska styras med. Phu! Men rackarns vad kul vi har!

Tjolahopp vilket fantastiskt år det här har varit, vilken jäkla resa! Det är nästan så vi blir lite tårögda när vi tänker på att vi för ett drygt år sen satt här, drack 18 cappuccinos på raken och spånade på om vi inte skulle ta och starta något ihop? ...kanske försöka styra upp det bedrövliga amningsbhträsket? *blinkande glödlampor tänds över våra huvuden, vi beställer in ytterligare 15 cappuccinos och börjar spåna på allvar* Och i dag är GlamMom.se verklighet; vi går till jobbet varje dag, vi sköter vårt företag och vi har kontakt med våra sjukt mysiga kunder (vi tror på allvar att vi har världens skönaste kunder, trevligare människor får man leta länge efter). Nej, nu blir det nog allt till att fälla en liten tår i alla fall...

Kommentarer
Postat av: jessica

Hurra och grattis till första året!!! kramar

2012-02-09 @ 19:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0