Lyxlunch!

Vad gör man för att liva upp en kall, gråmulen, regnig fredag (den 13:e dessutom!)? Jo, man drar till Gondolen och äter finlunch såklart!

Eftersom Gondolen har en av stans absolut bästa barer, så fick det ta och slinka ner en perfekt blandad Bellini innan maten. Let´s´call it förrätt.

Bellinin hittar hem.

Finfint sällskap hade vi också av härliga Jessica, som gav Erik Lallerstedts kök (Erik himself satt faktiskt precis bakom oss och lunchade) en lunchutmaning då hon är vegan *hejdåfiskköttfågelmjölkägggrädde* - som dessutom detoxar för tillfället *hejdåalltannat*... Inte den lättaste utgångspunkten för en gastronomisk fullträff kanske, men de klarade det galant att döma av de obefintliga resterna på Jessicas tallrik.

För oss ickeveganer blev det kokt sej med ägghack, färskpotatis, handpillade räkor och skirat smör. Så. Rackarns. Gott. Åsså vin till det (såklart). Vi har ju obligatoriska vinluncher på fredagarna på det här företaget som ni vet.


Kaffe på maten e bra. Särskilt på fredagar. Särskilt om det ringer i kundtelefonen på fredagar, efter den obligatoriska vinlunchen.


Vi hade världens skönaste servitris, tack Linda för att du gav en redan femstjärnig lunch guldkant! Dessvärre får vi inte uppleva Lindas trevligheter på Gondolen igen, då detta var hennes sista dag, och hon från och med måndag chefar omkring här. Så det får bli bowlarlunch med öl någon fredag framöver!

Trots grådassigt väder är utsikten sjukt fin. Vi har på känn att det blir fler Gondolenluncher i framtiden... Nu tar vi helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0