Vi gratismumsar!

I dag åt vi årets första julbord, och i sann egenföretagaranda slank vi ner på Office Depot´s kontorsvaruhus där det bjöds på gratis mat, dryck, glögg och choklad. Inte den glammigaste tillställningen kanske, men alldeles gratis som sagt, och rackarns trevligt! Vi shoppar i princip alla våra kontorsprylar på OD och älskar de som jobbar där. Vi har t ex döpt vår skrivare efter OD-Benny, och i dag slank det med en himla tjusig blå pappershållare, den döper vi efter Anneli!

Prinskorvar, rödkål, skaldjurspatéer, ostbricka, öl - och Trio mé Bumba! Vad mer kan två företagsflickor önska? Vi fick tom julklappar av pojkarna på snabbkopieringen (heja Gustaf!), och dessutom varsin gigantisk burk pepparkakor som räcker ända till nästa jul. Vilken julstämning som precis infann sig, lagom till helgen och tredje advent - perfa!

När vi julbordade omkring inne på OD så snubblade vi över den här skylten, och vi kan inte nog uttrycka vår glädje över hur nöjda vi är att även de insett the Power of Pink! 2012 = the year of Rosa, spår vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0