Just nu...

...sitter vi mittemot denna skylt på Urban Deli vid Nytorget och har vår allra första företagsjullunch! :-D Vi startade ju GlamMom.se i juli i år och denna höst har försvunnit i ett nafs - vips sa det och så var det jul! Och rackarns vad kul vi har haft!

Vi som vanligtvis snabbt slänger i oss en burk tonfisk framför datorn, unnade oss i dag En Riktig Finlunch. Det får bli GlamMom.se´s julklapp till dess hårt arbetande ägare. ;-)

En av de stora fördelarna med att ha eget företag är ju som vi nämnt tidigare att Man Får Bestämma Själv. Och när man får göra det, då blir det Cava till lunchen. Skål på er!

Åsså skål från Malin!

På GlamMom.se är vi rätt bra på att dela ut presenter till dem vi jobbar med, vårt valspråk är ju Motivera med Mys! Så på jullunchen var det dags att dela ut presenter till oss själva för en gångs skull. :-D Mycket trevligt. Motivera Med Mys är ett finfint valspråk!

En leopardfärgad (och dessutom rosa!) badbomb landade hos Vanja, man kan ju aaaldrig få för mycket rosa eller leopard vet ni...

Utöver badbomben landade även denna hos Vanja - Maria Montazami-boken! Precis som man aldrig kan får för mycket av rosa eller leopard, så kan man heller aldrig kan aldrig få för mycket Maria Montazami tycker vi, när ska den kvinnan få ett eget tv-program egentligen? Vi kanske ska tipsa våra nya kompanjoner... ;-) Heja tofsar! Och MM har ju faktiskt dykt upp i Vanjas liv tidigare...

Både en...

...och två gånger!

Men - tillbaks till julklappsöppnandet! Ovan ses Malin med innehållet i sin julklapp, det hade ett res-tema kan vi avslöja. Och det finns en anledning till detta res-tema, men mer om det i ett annat blogginlägg... ;-)

Nu är vi mätta och belåtna och suger på en espresso och en anistryffel, och känner oss väldigt stolta och glada att vi skapat GlamMom.se och att vi fått ha så många fina kunder under 2011, trots att vi bara varit igång några månader. :-) Tusen tusen och åter tusen tack till er som hittat till oss, och ännu mera tack för alla fina mail vi får från er! We ♥ you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0