Okej, nu räcker det!

...med tokmysiga Costa Rica-bilder, det tycker vi med! Nu är vi ju dessutom båda hemma i Svedala igen (hej grådask!), och imorgon blir första riktiga arbetsdagen på kontoret efter två och en halv veckas paradismys. Vilket dock känns jättebra; lyxigt värre att tycka att det är så kul att komma tillbaka till jobbet! :-) Men, eftersom det faktiskt var över ett år sedan någon av oss hade ledigt senast, så tycker vi att vi har rätt att gotta oss lite extra i vår ledighet. ...så här kommer en sista liten bildkavalkad från våra dagar i underbara Costa Rica! Ovan, en bild tagen från miniplanet på väg från San José till Santa Teresa.

Miniplan = miniflygplats. Eller, flygplats och flygplats. Man checkar in mitt i djungeln hos en snubbe bakom ett trasigt skrivbord, placerat direkt på marken. Varför krångla till det liksom?

...och flygbiljetterna påminner mer om lotter än om någonting annat. Som sagt, varför krångla till det?

Vanja gör tummen upp i miniplanet, som mer kändes som att åka luftfolkabuss än att flyga flygplan.

Och miniflygplan = minilandningsbana. Tänk er en fotbollsplan, typ. Tydligen är detta en av de svåraste landningsbanorna i mellanamerika, så miniplanspiloterna går inte av för hackor inte...

Men för de som är lite hariga vad gäller miniflyg; låt inte det hindra er! Man blir rikligen belönad när man kommer fram till slutdestinationen. :-D

Vi avslutar härmed samtliga Costa Rica-inlägg (jo, vi lovar: nu är vi klara) med en finfin bild på Malin som vandrar förbi vårt hus, genom palmallén ner till stranden. Och gör lika finfin Enter-reklam på köpet! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0