Innan vi sänker fötterna i sanden i Costa Rica...


...så slinker vi förbi New York och myser runt lite tänkte vi. Så nu är vi här! (Än så länge bara ena halvan av GlamMom dock, men den andra sitter på flyget hit, tjohoo!) Ovan syns spridda skurar av NY-crewet, sjukt nöjda med att det stora äpplet bjuder på tio plusgrader och toksol!

Det har frukosterats på Gafé Gitane, lunchats på Juliette´s i Williamsburg och middagsmumsats på The Fat Radish. Åsså kunde vi inte låta bli att slinka in på stället ovan och ta en kaffe (som såklart smakade som varmt vatten som någon råkat spilla två nescaféfrön i men det hör ju till). Går ju liksom inte att motstå ett ställe som heter Pink Pony. Säger sig självt.

"Det känns som att man är med i en film" är ju den stora klyschan att säga när man ska förklara hur det känns att vara i New York. Och en flygelspelande pianovirtuos som underhåller en mitt i Washington square park, i strålande sol medan man håller sin fräsiga fästman i handen, omgiven av tokcoola skateboardsnubbar som gör galna tricks (och klarar dem!) är ett klassiskt New York moment. Man kan säga att det känns lite som att man med i en film.

NY inspirerar. Så ibland blir det spontandans.

Alla som är intresserade får skicka ett mail till [email protected]

Tjolahopp!

Nyår firades storstilat kan vi lova. Storstilat, fräsigt och...

...lite konstigt. Vi är ju i New York trots allt.


Gott nytt år från vargen Vanja som väntar ivrigt på att Malin också ska dimpa ner här i NY! Grrrr på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0