Business girl-dag

I dag var vi på himla fräsiga advokatbyrån Bergh & Co för att gå igenom lite avtalspryttlar och annat smått och gott. Och vi fick finfin hjälp av Mr Jonas och Fröken Anna på byrån, en byrå som var lika härlig att ha att göra med som deras (fantastiskt vackra!) lokaler var fräsiga. Vi gillade dem starkt. What´s not to like med en advokatbyrå som strösslar söta hästar omkring sig, på såväl logga som på väggarna? Gnägg!

Att de dessutom bjöd på gofika med kaffe, biscotti och choklad (vi e lättköpta, vi vet) gjorde ju oss ännu mer nöjda.

Eftersom vi hatar siffror och avtalsbök var det himla trevligt med überpedagogiska advokater som ritade upp invecklade företagsstrukturer på papper, och på så sätt gjorde väldigt krångliga prylar väldigt förståeliga. Tack bästa Anna och Jonas på Bergh & Co för helt suverän hjälp! ♥ ♥ ♥

Vi förstod så snart vi kom innanför dörren att detta var en advokatbyrå i vår smak; Fröken Anna kittad i inte mindre än två leoparder (som ni vet vid det här laget kan man ju aldrig ha för många leoparder going on tycker vi), och Miró-konst blandat med JR Ewing på väggarna - det kunde ju inte bli annat än succé! Tack för ett kalasbra möte! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0