Ännu en gullig hund...

...får inleda, det verkade ju funka bra förra gången. Här ovan sitter Malin med vår sjukt söta hushund Bambi, som just upptäckt hur gott det är med färsk kokosnöt.

Det finns en himla massa gott att äta här i Santa Teresa; vart man än går är maten fantastisk, så vi äter oss igenom dagarna. Italienskt, japanskt, amerikanskt, franskt - allt finns här, och allt är tokgott. Godast av allt är kanske den lokala glassen Trits, som slinker ner titt som tätt. Och faktiskt lika bra att göda på sig litegrann så att vi fyller ut våra bikinisar lite bättre. Vi ligger helt klart i lä på rumpfronten här, så ett par brakmiddagar (och brakluncher, och brakfrukostar...) är helt klart nödvändiga för att vi ska ha en chans att kunna tävla mot de lokala förmågorna. (Vars generösa former knappt täcks alls av de minimala bikinisar som är så sjukt poppis här. Kan tala om att vi ligger i lä på även den fronten; biggest bikinis in Santa Teresa - det e vi det!)

Glassmagi i en plastburk. Så god att den till och med har sin egen fansida på fejan.

Eftersom vi befinner oss i ett surfparadis, så måste vi ju såklart surfa. Malin kör på en riktig retro style-bräda som ni ser; funkade det för de gamla hawaiianerna så funkar det för Malin.

Här tänkte vi att vi skulle stå och vara lite fräsiga och göra "Hang Loose"-tecknet. Men eftersom det visade sig vara fysiskt omöjligt för Malin (iofs pga bruten handled under ett snowboardäventyr, så hon har ett coolt skäl för sin invaliditet), så blev det mest flams av det hela. Vi återkommer med ett nytt försök. Vi återkommer också (förhoppningsvis) med bilder på oss stående våra brädor istället för bredvid dem. Förhoppningsvis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0